Janvāra otrās nedēļas nogales pasākumi Tukuma novadā

Ticējums vēsta, kāds laiks būs pēc 7.janvāra, tāds laiks būs vasarā pēc 12.jūlija. Tā kā piedzīvojam mainīgus laikapstākļus, visdrīzāk – arī jūlija vidus tāds būs. Atceramies, šajā nedēļas nogalē, 14.janvārī ir Vecā Jaungada diena. Ja šajā dienā vakars vējains, tad arī vasara būs vētraina. Kamēr prātojam par ticējumiem, laiks ieskatīties šīs nedēļas nogales pasākumu apkopojumā, lai saplānotu savas brīvdienas Tukumā un apkārtnē.

Filmas un teātra izrādes

Režisora Dž. Dž. Džilindžera filma pieaugušiem cilvēkiem “EKSTĀZE”, kas ir erotiskā drāma, balstīta uz Karīnas Račko skandalozā romāna motīviem, būs skatāma Šlokenbekas muižā 11.janvārī pulksten 18:00. Vecuma ierobežojums 16+. Ieeja 3 EUR. Stundu pirms filmas biļetes varēs iegādāties muižas krodziņā, kur, uzrādot biļeti, tiks piemērota 10% atlaide ēdieniem un dzērieniem krodziņā.  Adrese: Šlokenbekas muiža, Milzkalne, Tukuma novads

12. janvārī pulksten 19:00 Kandavas kultūras namā būs baudāma Jauniešu teātra “Es un Mēs” komēdija “PAVEDIENS”. Komēdija divos cēlienos. Izrāde ieteicama skatītājiem no 12 gadu vecuma. Biļetes cena 4 EUR. Biļešu tirdzniecība stundu pirms izrādes. Vairāk informācijas www.kandava.lv. Adrese: Kandavas kultūras nams, Lielā iela 28, Kandava.

Maksims Trivaškevičs laiž klajā savu ceturto soloizrādi „Stāstīšu jokus” un to 13.janvārī Tukuma pilsētas Kultūras namā varēs noskatīties pat divas reizes: pulksten 18:00 un 20:00. Programmas ietvaros stundas garumā notiks tieši tas, kas rakstīts izrādes nosaukumā. Izrādē iekļauti joki, kas tapuši pandēmijas aizsegā. Pasākuma dress code- drēbes. Derēs jebkādas, bet, jo melnākas, jo labāk. Ieeja 8 EUR. Biļetes "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā. Vairāk informācijas www.tukumakn.lv. Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Lielā iela 1, Tukums.

Jauns gads, jaunas balles

Pensionāru biedrība “Jaunpils” ielūdz Jaunpils un Viesatu pagastu seniorus uz Ziemas balli -koncertu 12. janvārī pulksten 13.00 Viesatu kultūras namā. Koncertā priecēs Mārtiņš Kanters, ballē - Madars Breide. Adrese: Viesatu kultūras nams, Viesatas, Viesatu pagasts, Tukuma novads.

Jaunā gada balle kopā ar Jāni Krūmiņu no grupas "Apvedceļš" Lestenes tautas namā tiks aizvadīta 12.janvārī no pulksten 22:00. Galdiņu rezervācija pa tālruni 29157646. Adrese: Lestenes pagasta tautas nams, Lestene , Lestenes pagasts, Tukuma novads.

Jaunā gada ieskandināšanas balle būs arī Matkules kultūras namā - 12.janvārī no pulksten 22:00. Par labu mūziku parūpēsies Māris Blāze. Galdiņu rezervācija pa tālruni 25772208. Ieeja 7 EUR. Adrese: Matkules kultūras nams un bibliotēka, Tūjas, Matkule, Matkules pagasts, Tukuma novads.

Viesatu kultūras namā 13. janvārī no pulksten 22:00 Jaungada karnevāls kopā ar grupu ''TirkizBand'' Ieeja ar maskām 7 EUR. Bez maskas - 10 EUR. Kas ir maska? Maska nav tikai brilles un citi aksesuāri, bet maska ir tērps, kurā ir ieguldīts darbs, izdoma, lai tās valkātājs nebūtu atpazīstams! Adrese: Viesatu kultūras nams, Viesatas, Viesatu pagasts, Tukuma novads.

Citas aktivitātes nedēļas nogalē

13. janvārī plkst. 12:00 Zemītes tautas namā norisināsies sporta diena. Gaidīti lieli un mazi dalībnieki, lai pavadītu dienu sportiskās un jautrās aktivitātēs: zolīte, šautriņas, galda teniss, galda hokejs u.c. spēles. Adrese: Zemītes tautas nams, "Cerības", Zemīte, Zemītes pagasts, Tukuma novads.
Aktīvu, pozitīvām emocijām bagātu nedēļas nogali!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72440505sec.