Durbes pilī Tukumā ar ūdens mūzikas pirmatskaņojumu un ūdens degustāciju atzīmēs Pasaules Ūdens dienu

2024. gada 23. martā plkst. 12.00 Durbes pilī (M. Parka ielā 7, Tukumā), atzīmējot Pasaules Ūdens dienu, pirmo reizi notiks pasākums - ekskluzīva meistarklase “Ūdens noslēpumi”. Interesenti aicināti iepazīt neparastās ūdens īpašības, apgūt praktisku un pareizu ūdens pielietojumu un ūdens izvēli pēc sastāva. Iepazīsim ūdens lietošanas kultūru, kā arī degustēt 15 dažādus ūdens veidus. Īpašs notikums būs ūdens mūzikas pirmatskaņojums – pasākumā dzirdēsim, kā skan minerālvielas ūdenī.

Meistarklasi vadīs Dans Voļevahs - pirmais sertificētais Ūdens someljē Austrumeiropā, eksperts, kurš orientējas ūdens funkcionalitātē, izcelsmes veidos un garšās. Eksperts, perfektā ūdens meklējumiem, veltot vairāk kā 10 gadus, analizējis vairāk kā 3000 ūdens zīmolu. Izveidojis pasaulē pirmo ūdens izvēles aplikāciju PickAqua, kurā iekļautas visu Latvijā pieejamo ūdeņu sastāva interpretācijas un ieteicamais pielietojums.

Iedvesmojošā meistarklasē ar apmeklētāju līdzdalību, Dans Voļevahs dalīsies informācijā par daudziem lifehackiem, kas aizgūti no Ājūrvēdas, Korāna un medicīnas. Eksperts iesaka tos ievērot: “Tas noteikti nav stāsts par vienu super ūdeni vai 2 litru ūdens dzeršanu dienā. Tas būs stāsts par ūdens dažādību un minerālvielu sastāva funkcionalitāti un potenciālu, kas slēpjas aiz tā. Kā izvēlēties sev vispiemērotāko ūdeni, lai uzlabotu, piemēram, sporta rezultātus vai gremošanas sistēmu. Kā veikt detoksu ar ūdeni, vairot skaistumu vai pagatavot garšīgāko tēju pasaulē?” Ūdens someljē atzīst, ka katram ūdenim ir stiprās un vājās puses. Pēc meistarklases, pratīsim noteikt ūdens sastāva un minerālvielu kombināciju superspēku, lai to pareizi pielietotu ikdienā un uzlabotu savu pašsajūtu.

Dans Voļevahs kā ūdens someljē aktīvi darbojas kopš 2013. gada. Rīgas Stradiņa universitātē veicis vairāk nekā 10 medicīniskus pētījumus par ūdens ietekmi uz veselību un netradicionālus ūdens eksperimentus. No pirmsākumiem veiksmīgi izstrādājis vairākus ūdens zīmolus. Starptautiskais ūdens biznesa konsultants un grāmatas “Tuvāk ūdenim” autors. Ūdens vēstnieka tiešsaistes kursa “Ūdens izvēles māksla” autors www.waterambassador.org. Pasaules Ūdens zinātnes organizācijas pastāvīgais loceklis. Plašāka informācija www.pickaqua.com, sociālajos tīklos: @volevah un @pickaqua.

Pasākuma mērķis ir pievērst uzmanību ūdens resursu pieejamībai un kvalitātei un aicināt cilvēkus apzināties ūdens vērtību. Pasaules Ūdens dienu visā pasaulē atzīmē jau kopš 1992. gada, katra gada 22. martā.
Vēlama iepriekšēja pieteikšanās: [email protected], 63122744. Dalības maksa: 15.00 EUR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11122012sec.