Dobeles novada Tūrisma informācijas centra pārstāvji piedalījās tūrisma izstādēs «Adventur» Viļņā un «Balttour» Rīgā

28.janvārī un no 2. līdz 4.februārim Dobeles novada Tūrisma informācijas centra kolektīvs piedalījās starptautiskajās tūrisma izstādēs Adventur un  Balttour,  Zemgales kopējā stendā, ko koordinēja Zemgales Tūrisma asociācija.

Šī gada izstāžu  galvenais moto - Zemgale aicina, kurš pirms diviem gadiem  tika izmantots kopīgā Zemgales plānošanas reģiona informatīvajā kampaņā, kurā tika izcelti dažādi tematiski tūrisma piedāvājumi visa gada garumā. Lai veicinātu Latvijas un ārvalstu viesus vairāk apceļot un iepazīt Zemgali, pagājušajā gadā  notika intensīvs darbs pie šīs projekta turpinājuma – jauna tūrisma ceļveža izstrādes, kurš tika prezentēts abās izstādēs un ir pieejams drukātā formātā trīs valodās.

Šo abu izstāžu dalības mērķis bija sekmēt vēl lielāku ārvalstu un vietējo tūristu skaita pieaugumu uz Dobeles novadu un Zemgali, liekot akcentu uz spilgtākajām novada vietām un lielākajiem pasākumiem, kā arī gaidāmajiem notikumiem 2024.gadā, aicinot gan atpūsties pie mums, gan svinēt lielākos novada svētkus kopā ar mums. Izstādes apmeklētājiem bija pieejamas Dobeles novada tūrisma brošūras un jaunā ieteikuma tūrisma karte “Aizraujošas brīvdienas Dobeles novadā” saturīgām un piepildītām brīvdienām mūsu pusē gan latviešu, gan lietuviešu valodās. Stendu papildināja un vizuāli kuplināja uzņēmēju un objektu sagādātie informatīvie materiāli.

Piektdien, 2.februārī, Balttour izstādes laikā Dobeles novada stendā savu uzņēmumu pārstāvēja arī Zemgales Tūrisma asociācijas biedrs, Nomadic Homes īpašniece Maira Ķikure, kura personīgi uzrunāja ikvienu interesentu un aicināja izmantot plašās atpūtas iespējas Vītiņu pagasta “Kadiķos”. 

Dobeles novads izstādes apmeklētājiem ir zināms, bet vēl līdz galam neatklāts tūrisma galamērķis, tādēļ aicinājām ikvienu, tai skaitā tūrisma aģentūras pārstāvjus un gidus, šogad ieplānot braucienu uz mūsu pusi, īpaši akcentējot tūrisma vietni visitdobele.lv, kurā atrodama aktuālā informācija par tūrisma piedāvājumu un nozares aktualitātēm Dobeles novadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5508039sec.