Smiltene gatavo īpašu kultūras programmu vasaras vakariem

Šogad aicinām Smiltenes iedzīvotājus un citus interesentus baudīt kultūras programmu “Vasaras vakari Smiltenē” nedēļas garumā. Svētku nedēļa norisināsies 2024. gadā no 15. līdz 21. jūlijam, katru dienu sniedzot ko jaunu un aizraujošu.

Šeit ir ieskats programmā:

Pirmdiena: Pilsētas modināšana ar orķestri un Akadēmiskās mūzikas koncerts. Nedēļa sāksies ar uzmundrinošu pilsētas modināšanu pūtēju mūzikas izpildījumā. Vakars turpināsies ar kvalitatīvu akadēmiskās mūzikas koncertu, sniedzot iedzīvotājiem un apmeklētājiem iespēju iegrimt skaņu un klasiskās mūzikas pasaules burvībā.

Otrdiena: Performance uz ezeriņa un amatierkolektīvu uzstāšanās. Pulcēsimies pie Vidusezera, lai baudītu ne tikai dabas skaistumu, bet arī mākslinieciskus priekšnesumus un amatierkolektīvu uzstāšanos.

Trešdiena: aktivitātes ģimenēm ar bērniem. Trešdienas vakars būs veltīts ģimenēm, rosinot prieku par kopā pavadīto laiku. Piedāvāsim dažādas aktivitātes, piemēram, spēles, izrādi, radošās darbnīcas un ģimenes pikniku. Ideāls veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni un radīt kopīgas atmiņas!

Ceturtdiena: Jauniešu vakars ar Singapūras Satīnu un DJ Sandy P. Jauniešu vakars pievēršas enerģiskai izklaidei ar grupu Singapūras Satīns un DJ Sandy P, nodrošinot ritmisku un aizraujošu atmosfēru jauniešu vidū.

Piektdiena: Aija Andrejeva ar grupu un ballīte. Piektdienas vakars sāksies ar Aijas Andrejevas koncertu kopā ar grupu, piedāvājot dziedāt un dejot līdzi zināmām un ne tik zināmām dziesmām. Vakars turpināsies lustīgos deju ritmos ballē.

Sestdiena: Pilsētas tirgus, populārās mūzikas koncerts un aktivitātes Viedrades kvartālā. Sestdienas diena būs piepildīta ar dažādiem notikumiem – sākot ar pilsētas tirgu, kurā varēs iegādāties vietējo ražotāju produktus, un noslēdzot ar koncertprogrammu Ainars Mielavs iegriež Jaunu Mēnesi un balli ar grupu “Ceļojums”. Viedrades kvartālā paredzētas dažādas aktivitātes un izklaides.

Svētdiena: Pasākums Marikas Svīķes piemiņai sadarbībā ar biedrību “Smiltenei un Latvijai”. Nedēļa noslēgsies ar emocionālu pasākumu, veltītu Marikas Svīķes piemiņai, kas tiek organizēts kopā ar vietējo biedrību. Pasākums piedāvās iespēju iegrimt dzejas burvībā un piedalīties kopīgos svētkos.
 
Šī svētku nedēļa Smiltenē aicina iedzīvotājus un viesus baudīt vasaras vakarus, piepildītus ar kultūras notikumiem un aizraujošu izklaides piedāvājumu! Uz tikšanos Smiltenē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08793807sec.