LATVIJA | Bauska

VNĪ izsludina atkārtotu Mežotnes pils nomas tiesību izsoli

Mežotnes pils nomas izsole, kas notika no 8. marta līdz 20. martam, noslēgusies bez pieteikumiem. Lai nodrošinātu taisnīgu iespēju visiem interesentiem, VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) izsludinājusi atkārtotu nomas tiesību izsoli, informē VNĪ Nekustamā īpašuma iznomāšanas un pārdošanas pārvalde.

“Interese par Mežotnes pili ir. Esam saņēmuši potenciālo investoru pieprasījumus nekustamā īpašuma apskates vizītēm, tomēr līdz šim neviens nav veicis tālākas darbības vai iesniedzis oficiālus pieteikumus,” informē  Anita Feldmane, Nekustamā īpašuma iznomāšanas un pārdošanas pārvaldes direktore.

Interesenti tiek aicināti iesniegt rakstiskus pieteikumus no 22. marta līdz 4. aprīļa plkst. 14:00. Pieteikumus var iesniegt personiski VNĪ Klientu apkalpošanas centrā, Talejas ielā 1, Rīgā, vai sūtot pa pastu. Pieteikumi jāiesniedz slēgtā aploksnē, kā arī jāaizpilda Pretendenta pieteikuma iesniegums atbilstoši veidlapā prasītajai informācijai.

Nomas tiesību izsoles sākuma maksa ir 1441,42 eiro mēnesī, un papildus maksājumi ietver apsaimniekošanu, nekustamā īpašuma nodokli, apdrošināšanu un zemes nomu. Līguma darbības termiņš plānots uz 30 gadiem, un nomas tiesību izsoles nodrošinājuma nauda ir 10 000 eiro.

Mežotnes pils komplekss ietver plašu teritoriju, tostarp pili, administratīvo ēku, sporta zāli un citus teritorijas elementus. Nomniekam būs pienākums saglabāt tajā esošo kustamo mantu, ieskaitot interjera priekšmetus un mēbeles.

Nomas tiesību izsoles rezultāti tiks paziņoti VNĪ interneta vietnē www.vni.lv sadaļā Sludinājumi / Rezultāti. Uzvarētājam ir jāiesniedz klienta identifikācijas anketa un dokumenti, kas apliecina naudas līdzekļu izcelsmi, ne vēlāk kā 14 dienu laikā no rezultātu publicēšanas dienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4041729sec.