LATVIJA | Jelgava

Otrajā adventē Tornis aicina uz koncertu «Klusuma mūzika»

2023. gada 10. decembrī pulksten 15 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī uzstāsies duets “Infini” ar koncertprogrammu “Klusuma mūzika”.

Jelgavas iedzīvotāji un viesi aicināti otro adventi sagaidīt īpašā noskaņā tuvāk debesjumam, Torņa skatu laukumā klausoties liegās un maigās ķeltu arfas un čella skaņas dueta “Infini”.

Duets “ I n f i n i”  lepojas ar nu jau trešo pastāvēšanas gadu, kas izgaismojis jaunu cēlienu muzikālajā ceļā. Tieši šogad duets izdevis debijas albumu “Sekvences”,  kas pieejams visās populārākajās straumēšanas platformās. Cienot mūzikas instrumentu akadēmisko skanējumu, Dārta un Ieva vēlas klausītājiem atklāt, cik daudzpusīgi un žanriski dažādi spēj skanēt šī instrumentu savienība. Dueta repertuāru veido orģinālmūzika, ko izdaiļo pasaules mūzikas pērles, sākot no prelūdijām līdz pat popmūzikas un rokmūzikas motīviem. Gada izskaņa ir tas laiks, kad “Infini” aicina ieklausīties instrumentiem vispiestāvošākajās vibrācijās - Ziemassvētku notīs.

Viesojoties Tornī, ķeltu arfa un čells radīs “Klusuma mūziku” – melodiski svinīgu gaisotni, kurā atpazīstamas Ziemassvētku melodijas savīsies ar dueta apdarēm un improvizācijām, ļaujot sajust, cik skaisti skan klusums starp stīgām, klausītāju un Torņa majestātisko auru.

Koncerts aicinās ļauties meditatīvam baudījumam, kad ķeltu arfas maģiskais skanējums, sarunājoties ar čella brīnumaino mieru, klausītājos raisot mīļu un sapņainu svētku sajūtu.

Stīgu skaņas radīs: ķeltu arfa - Dārta Zvanere, čells -  Ieva Buiķe.

Biļešu cena 28 eiro, bērniem līdz septiņu gadu vecumam – bez maksas. Biļetes ir iespējams iegādāties Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pirmajā stāvā otrdienās no pulksten 10 līdz 18, no trešdienas līdz sestdienai no pulksten 10 līdz 20, svētdienās no pulksten 11 līdz 18 vai piesakot rezervāciju pa epastu [email protected] . Vairāk informācijas pa tālruni 63005447.

Pasākuma laikā notiks foto uzņemšana un/ vai filmēšana ar mērķi informēt sabiedrību par aktivitātes norisi, kā arī arhīva uzkrāšanas, dokumentēšanas, saglabāšanas vajadzībām un publicitātes materiālu veidošanai.

Informācija par datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā pieejama tīmekļa vietnē: Personas datu apstrāde - Jelgava

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.74439502sec.