LATVIJA | Jelgava

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs piedalīsies tūrisma izstādēs Viļņā un Rīgā

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) gada sākumā pārstāvēs Jelgavu un Jelgavas novadu starptautiskajās tūrisma izstādēs Lietuvā un Latvijā. No 2024. gada 26. līdz 28. janvārim par pilsētas un novada atpūtas iespējām ikviens interesents varēs uzzināt tūrisma izstādē “Adventur 2024” Viļņā. Savukārt no 2. līdz 4. februārim par Jelgavas un Jelgavas novada tūrisma aktualitātēm varēs uzzināt starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2024” Rīgā.

Gan Viļņas, gan Rīgas izstādēs JRTC startēs kopējā Zemgales tūrisma asociācijas stendā, aicinot iepazīt Jelgavas un apkārtnes plašo tūrisma piedāvājumu jaunajā tūrisma sezonā. Interesenti stendos varēs saņemt jaunos tūrisma materiālus, ceļvežus un kartes gan latviešu, gan lietuviešu un angļu valodās, uzzināt par atpūtas iespējām ģimenēm ar bērniem, aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī nozīmīgākākajiem šī gada pasākumiem Jelgavā un Jelgavas novadā.
Izstāžu laikā, ceļotāji būs aicināti piedalīties dažādās aktivitātēs, piemēram, “Adventur” apmeklētāji varēs griezt laimes ratu un, atbildot uz jautājumiem par tūrisma tēmu Jelgavā un Jelgavas novadā, iegūt veicinošas balvas no JRTC, Jelgavas novada, tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, būs iespēja laimēt ieejas biļetes uz 25. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu un balvas no citiem Zemgales reģiona tūrisma informācijas centriem. “Balttour” apmeklētāji varēs piedalīties tūrisma viktorīnā un saņemt balvas no JRTC, ieejas biļetes uz Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torni un Jelgavas Vecpilsētas māju.

Pasākumu laikā JRTC pārstāvjiem būs iespēja ne tikai uzrunāt izstāžu apmeklētājus, bet arī tikties ar tūrisma nozares profesionāļiem – gidiem, tūroperatoriem un viedokļu līderiem, lai prezentētu apskates objektus, piedāvājumus un tūrisma iespējas Jelgavā un Jelgavas novadā, kā arī informētu par grupu izmitināšanas un ēdināšanas iespējām.

Šī gada “Adventur” izstādes tēma ir “Māksla piedzīvot”, tāpēc galvenais akcents, prezentējot pilsētas un novada tūrisma iespējas, būs vērsts uz aktīvo atpūtu, iespēju piedzīvot jaunas emocijas, atklāt, izzināt un izgaršot.

Starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus “Balttour” – ir nozīmīgākais tūrisma notikums Baltijā, kas ceļotājiem palīdz izvēlēties galamērķus un plānot ceļojumus. Savukārt tūrisma nozares profesionāļiem izstādes laikā ir iespēja iegūt kontaktus un veidot sadarbību. Viens no “Balttour” izstādes mērķiem ir parādīt vietējiem un kaimiņvalstu ceļotājiem Baltijas valstu un Latvijas tūrisma pērles un atpūtas iespējas.

Tūrisma izstādēs Viļņā un Rīgā Zemgales stendā šogad būs pārstāvēti pieci reģiona tūrisma informācijas centri – Jelgava un Jelgavas novads, Bauska, Dobele, Aizkraukle, Jēkabpils. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76759315sec.