LATVIJA | Jelgava

Jelgava un Jelgavas novads aicina nogaršot pavasari

No 2024. gada 10. līdz 16. aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”. Akcijas laikā gan vietējie iedzīvotāji, gan viesi varēs nobaudīt Jelgavas un Jelgavas novada kafejnīcu, restorānu un muižu šefpavāru radītās pavasarīgās maltītes.

Ar “baudĒŠANAS” akcijas palīdzību, pilsētas un novada ēdināšanas nozares uzņēmēji vēlas popularizēt nesteidzīgu ģimenisku kopā būšanu ārpus mājas, baudot vietējo virtuvi un atklājot jaunas garšas, kā arī rosināt viesus apmeklēt restorānus ne tikai svētku dienās, bet arī ikdienā.

Nedēļas garumā tuvākus un tālākus gardēžus gaidīs 19 Jelgavas un Jelgavas novada restorāni, kafejnīcas, krodziņi un konditorejas. Jelgavā viesus laipni sagaidīs restorāni “Chocolate & Pepper”, “Pilsētas elpa”, “Parks”, “Central cafe”, krodziņš “Istaba”, bistro “Silva” un tējas namiņš “Silva”, Noliktava Nr.2, kafejnīca “Brokastnīca”, bārs “Krekli” un kūku bode “Putni”. Savukārt Jelgavas novadā ar “baudĒŠANAS” piedāvājumiem cienās restorāni “Pūteļkrogs”, “Agate”, “Aitiņlauvas”, restorāns - grilbārs “Masti Grill&Chill”, kafejnīca - restorāns “Zemnieka cienasts”, kafejnīca “Svētes klubs”, Blankenfeldes muiža un Abgunstes muiža.

Jāuzsver, ka Abgunstes muiža viesus gaidīs no 12. līdz 14. aprīlim, Blankenfeldes muiža – 13.aprīlī, kafejnīca “Svētes klubs” darba dienās, bet bārs “Krekli” un kūku bode “Putni” no 10. līdz 14. aprīlim.
Akcijas ietvaros šefpavāri aicina uz īstu garšu baudījumu, piedāvājot svaigas, pavasarīgas un garšām bagātas maltītes. Akcijas ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvājuma, aicinot izgaršot dažādu produktu tekstūru pavasara noskaņās.

Jāiebilst, ka 1. februārī 16 Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumi nodibināja “Jelgavas ēdināšanas un viesmīlības nozares asociāciju”. Asociācijas galveni darbības virzieni ir veicināt ēdināšanas un viesmīlības nozares attīstību Jelgavas valstspilsētā un Jelgavas novadā, pārstāvēt nozares intereses pašvaldību un nacionālā līmenī, kā arī veicināt pieejamību un attīstību ar ēdināšanu un viesmīlību saistītos jautājumos. Akcijā “baudĒŠANA Jelgavas pusē” piedalās vienpadsmit asociācijas biedri.

Plašāka informācija par akciju un ēdienkartes no 26. marta būs pieejamas www.visit.jelgava.lv, visit.jelgava un baudĒŠANAS Jelgavā “Facebook” profilos, kā arī asociācijas tīmekļa vietnē tastejelgava.mozello.lv.

“BaudĒŠANA Jelgavas pusē” norisinās divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. Pasākumu organizē Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētu, Jelgavas novadu, pilsētas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48343921sec.