Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls «Vadātājs» 18. februārī viesosies Ungurmuižā

Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls „Vadātājs” ziemās mēnešos steidz apceļot skaistākās Latvijas vietas un 18. februārī aicina pievienoties izbraukumam uz Ungurmuižu, kas atrodas Gaujas Nacionālā parka teritorijā Pārgaujas novadā.

No plkst. 18:00 Ungurmuižas kungu mājā izskanēs muzikāli koncerti Sniedzes Prauliņas izpildījumā kopā ar pavadošo grupu, gan arī Edgars Šubrovskis būs sarūpējis īpaši šim vakaram veltītu solo programmu. Komiķis Rūdolfs Kugrēns ar stāvizrādi „Nē nu jā” ar smaidu centīsies apskatīt latviešus un viņu īpatnības, savukārt laikmetīgās dejas izrāde „Sway” pētīs dejas un vizuālās mākslas mijiedarbību, kur par pamatu kā medijs tiks aplūkots papīrs, kas tiek izmantots gan kostīmos, gan kā materiāls izrādes norisēs.

Vietējo mūziķu sadaļā festivāla organizatori ir atklājuši muzikālo apvienību „Smilšu 13” no Pārgaujas novada, kas izpilda sev tīkamas dažādu dziesmu kaverversijas. Kā neiztrūkstošs vakara elements būs arī latviešu režisoru īsfilmas, kas debitējušas pēdējo trīs gadu laikā, ir izrādītas kino skatēs un dažas no tām arī saņēmušas atzinības un apbalvojumus.

Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls „Vadātājs” ir draudzīgs gan ģimenēm ar bērniem, gan arī jauniešiem. Ieeja pasākumā ir bez maksas un gaidīsim ikvienu, kuram ir interese par mūsdienu kultūras aktualitātēm.

Festivālu "Vadātājs"* organizē biedrība „HI” un to atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

*Ceļojošā mūzikas un mākslas festivāla „Vadātājs” mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu un saistošu kultūras piedāvājumu ārpus galvaspilsētas. Ar šo ceļošanu pa skaistām un īpašām Latvijas pieturām „Vadātājs” vēlas izcelt jaunas kultūras pasākumu norises vietas, aktualizēt sadarbības iespējas reģionos un iepazīstināt vietējo publiku ar aktuālām kultūras parādībām.

Par festivāla „Vadātājs” aktualitātēm aicinām sekot: www.facebook.com/CelojosaisFestivals un @vadatajsfest Twiterī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60219693sec.