5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā tie ir kā restorāna vizītkarte, kas sniedz priekšstatu par restorāna kvalitātes standartiem, pavāra radošajām spējām, un ir cienīgs fons biznesa pārrunām vai senu draugu tikšanās reizei.  Arī Latvijas vizītkarte, ko ar lepnumu rādīt ārzemju viesim. Ir arī cita ceļa gājēji, kas pieturas pie šķietami pārbaudītām vērtībām un pusdienu piedāvājumos iekļauj sātīgus un publikai saprotamus ēdienus, kur izvēle parasti grozās ap “karbonāde ar kartupeļiem” un Pasta Carbonara. Bet par tiem šoreiz ne.  Gribam jūs iepazīstināt ar pieciem Rīgas restorāniem, kur arī biznesa pusdienās klienti var justies patiesi kā restorānā un gūt īstenu gardēža baudījumu. Jāsaka uzreiz, mēs varam būt laimīgi un zināmā mērā izlutināti, jo Rīgā šādu restorānu ir daudz vairāk kā šie pieci.

Vīna Studijas restorāns

Stabu iela 30

Nemainīgi augsta kvalitāte vairāku gadu garumā, apvienojumā ar dzīvīgu, nedaudz bohēmisku un māksliniecisku atmosfēru (restorānā arī pastāvīgi notiek kāda mākslinieka darbu izstādes) un laipnu apkalpošanu. Ar izvēli nekad nevar nošaut greizi, jo visi ēdieni ir lieliski pagatavoti, padomāts par visām niansēm – produktu kvalitāti, pieskaņotām piedevām, interesantām garšu kombinācijām, svaigi ceptu maizi un augļu garšām bagātinātu ūdeni. Kā liecina nosaukums, restorānā pieejama arī lieliska vīnu izvēle, ko turpat esošajā veikaliņā var arī iegādāties līdzņemšanai. Pusdienu piedāvājums mainās reizi nedēļā. Izvēlei tiek piedāvāti trīs uzkodu/salātu/zupu varianti, trīs pamatēdieni (gaļas, zivju un veģetārais), un divi deserti.  Piedāvājuma cena – 9,60 eiro par starteri un pamatēdienu (iekļauts ūdens un maize), deserts – 3,90 eiro.  

COD

Tērbatas iela 45

Restorāns, kurš specializējas Japānas garšu iedvesmotos ēdienos. Grūti teikt, vai patiešām viņu ēdieni garšo  tik autentiski kā Japānā, jo nav bijusi tā laime tur pabūt, taču, ja kādreiz vēlaties sevi palutināt ar patiesi nevainojami pagatavotu gaļu, zivi vai dārzeņiem, tad jums jādodas tieši turp. Izcilās kvalitātes ēdiens burtiski kūst mutē, īpaši izceļamas uzkodas ar svaigām zivīm un siltie pamatēdieni. Pavāra meistarību var tikai apbrīnot – pat tādu vienkāršu produktu kā rīsi šeit spēj pārvērst īstā garšas baudījumā. Piedāvājumā ietilpst četri ēdieni – miso zupa, uzkoda, pamatēdiens (gaļas, zivju vai veģetārais) un deserts. Kā šefpavāra kompliments nāk arī svaigi vārītas sojas pupiņas, kas lieliski iederas kopējā garšu buķetē. Tradicionāli japāņu virtuvei, porcijas ir nelielas, bet viss kopā ir tieši tik, lai justos paēdis, bet vairāk atcerētos lieliskās garšas, nevis smaguma sajūtu vēderā. Pusdienu komplekta cena 15 eiro, dzērieni nav iekļauti.     

Zivju restorāns Le Dome

Miesnieku iela  4

Vēl viena stabili nemainīga vērtība gardēžu kulinārajā “kartē”. Arī viņu pusdienu piedāvājumos tiek ievēroti tie paši augstie radošie un servisa standarti, kā pārējās restorāna maltītēs. Lai arī nosaukums vēsta, ka šis ir zivju restorāns, arī gaļas cienītāji un veģetārieši šeit atradīs sev tīkamas izvēles, tai skaitā arī pusdienu piedāvājumā. Bet nu “kroņa numurs” – zivis – tas ir kaut kas brīnišķīgs. Jo sevišķi, ja baudīts kopā ar pārsteidzošām, izsmalcinātām un pieskaņotām piedevām. Ja pieejams (un pārsvarā gadījumu ir), noteikti nogaršojiet dienas lomu ar sakņu biezeni, kvinojas riekstu salātiem un kokosriekstu citronzāles mērci. Augstākā pilotāža! Pusdienu piedāvājuma cena – 10,50 eiro par diviem ēdieniem, 13,50 eiro – par trim, dzērieni atsevišķi.

Vīna bārs Garage

Elizabetes iela 83/85

Berga bazāra elegantajā vidē šī vieta ir kā tāds mazliet apslēptais dārgums. Industriālā šarma stilā ieturētais bārs vairāk specializējas uz vīna baudīšanu vakaros, taču viņiem ir arī gardēžu ievērības cienīgs pusdienu piedāvājums, kas turklāt mainās katru dienu. Lieliskas kvalitātes produkti, negaidītas gatavošanas paņēmienu  garšu kombinācijas, pavārs ir īsts uzkodu un piedevu burvis. Lai arī varbūt sākumā tā neizskatās, ēdiena daudzums un sastāvs ļauj justies kārtīgi paēdušam līdz pat vakaram.  Izcili deserti ! Varētu pretendēt uz labāko desertu statusu Rīgā, ja vien to būtu iespējams objektīvi izvērtēt. Cenas – zupa 2,70 eiro, uzkodas  - 4,15 eiro, pamatēdiens – 6,40, deserts – aptuveni 2,50 eiro. Dzērieni atsevišķi.

Restorāns 3

Kalēju iela 3

Šis iecienītais dabas garšu restorāns savā filozofijā un ikdienas gaitās saviem viesiem dod iespēju atklāt un iepazīt mūsu reģionam raksturīgās un unikālās dabas garšas. Vietējās zemnieku saimniecībās, Latvijas ūdeņos un mežos augušie produkti tiek gatavoti, apvienojot tradicionālos paņēmienus ar mūsdienīgām inovācijām. Arī iknedēļas pusdienu piedāvājums (pa vienai uzkodai, pamatēdienam un desertam), kas katru reizi veltīts sezonai aktuāliem produktiem , jums noteikti sagādās kādu kulināru pārsteigumu labā nozīmē. Piedāvājuma cena – 9,99 eiro par diviem ēdieniem, 14,99 eiro par trīs ēdieniem, dzērieni atsevišķi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.01987481sec.