Apceļo Vidzemi un laimē “Impro ceļojumi” dāvanu karti: ceļošanas akcija turpinās vēl tikai septembrī

Tikai līdz 1. oktobrim ikvienam iespējams viesoties Vidzemē svētku norises vietās un tūrisma objektos un iesaistīties ceļošanas akcijā “Apceļo Via Hanseatica!”. Akcija piedāvā izzināt pārrobežu tūrisma maršruta Via Hanseatica piedāvājumu, kā arī laimēt vērtīgas balvas, tai skaitā dāvanu kartes no tūrisma aģentūras ‘’Impro ceļojumi’’.

Ceļošanas akcija “Apceļo Via Hanseatica!” aizsākās 1.jūnijā. Tā piedāvā akcijas dalībniekiem, viesojoties tūrisma objektos, uzņemt fotogrāfijas un ievietot tās savā sociālā tīkla Facebookkontā, aprakstam pievienojot tēmturi #ViaHanseatica. Ceļošanas akcijas objektu saraksts un noteikumi ir pieejami ej.uz/VHakcijasobjektiej.uz/apceloVHnolikums un Via HanseaticaFacebook kontā (www.facebook.com/ViaHanseaticaLatvija).

Līdz šim akcijas dalībniekiem bijusi iespēja uzņemt fotogrāfijas ne tikai pie akcijas objektiem, bet arī iesaistīto pašvaldību organizētajos pasākumos: Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā, festivālā “Rodam Raunas novadā” un Tomātu svētkos Brenguļos. Svinību vietās atradās īpašs ceļošanas akcijas foto rāmis, ar kuru fotografējās akcijas dalībnieki. Apkopojot sociālā tīkla Facebookkontos ar tēmturi #ViaHanseatica publicētās fotogrāfijas, var secināt, ka populārākie apskates un fotografēšanas objekti līdz šim ir bijuši: Beverīnas koka skulptūru labirinti, Valmiermuižas pils tornītis un Vīsraga dabas vērošanas tornis.

Akcijas noslēgums plānots 19. oktobrī, kad tie dalībnieki, kuri būs piedalījušies akcijā un izpildījuši visus akcijas noteikumus, piedalīsies balvu izlozē. Galvenajā balvā – dāvanu karte 300 eiro vērtībā ceļojuma iegādei tūrisma aģentūrā “Impro ceļojumi”. Balvu fondā arī dāvanu kartes ceļojumam 100 eiro apmērā, kuras tiks izlozētas papildus trīs nominācijās. Vairāki akcijas dalībnieki iegūs arī pašvaldību un to uzņēmumu sarūpētās balvas. Aicinām Jūs piedalīties ceļošanas akcijā “Apceļo Via Hanseatica!” Ceļojiet, fotografējiet un paildziniet vasaras sajūtas rudenī!

Ceļošanas akciju organizē Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Amatas, Beverīnas, Burtnieku, Cēsu, Kocēnu, Pārgaujas, Raunas, Strenču novadu un Valmieras pilsētas pašvaldībām un ceļošanas akcijā iesaistītajiem tūrisma uzņēmējiem.

Via Hanseatica ir pārrobežu tūrisma maršruts, kas savieno vairāku valstu pilsētas – Sanktpēterburgu, Narvu un Ivanovogorodu, Tartu, Valku un Valgu, Valmieru un Siguldu. 580 km garais ceļš starp Rīgu un Sanktpēterburgu aicina ceļot vienatnē, kopā ar draugiem vai ģimeni, sekojot savām interesēm un vaļaspriekiem – dabas vērošanai, piedzīvojumu meklēšanai vai kultūras baudīšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 25.03.2024 Juris Pavītols un Matīss Pavītols Valmieras TIC
24.martā plkst.16.00 kultūrtelpā Akustika rokgrupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar dēlu Matīsu Pavītolu sniegs akustisku koncertu. | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12335682sec.