Šovakar visi dodas uz festivālu "Saldus Saule"

Ar uzstāšanos uz Pļavas skatuves pulksten 17:30 šī gada festivālu "Saldus Saule" atklās grupa "Mana teritorija". Kopā festivālā uz divām skatuvēm uzstāsies 17 mākslinieki. Biļešu cena iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" kasēs visās Latvijā ir 5 lati, bet bērniem līdz desmit gadiem ieeja festivālā ir bezmaksas. Organizētāji aicina apmeklēt festivālu un novērtēt latviešu un lietuviešu mākslinieku uzstāšanos.

Kā jau iepriekš vēstīts, sestdien, 2012. gada 28. jūlijā Saldū, Kalnsētas parka estrādē pie Cieceres upes notiks festivāls "Saldus saule". Šogad uz lielās skatuves Kalnsētas parka estrādē kāps tādi Latvijā  novērtēti un pieredzējuši mākslinieki, kā leģendārie Remix, Linga, Pienvedēja piedzīvojumi, Mr. Rally. Būs iespēja dzirdēt arī ex – Līvus, Louie Fontaine & Starlight Searchers, Virga Hard Orchestra, savukārt naktī ar ekspresīvu priekšnesumu startēs AC/DC Tribute (LT) – grupa, par kuru labāki varot būt tikai īstie AC/DC.

Šogad festivālā būs arī otra – Pļavas skatuve, uz kuras uzstāsies LV-3801, Inokentijs Mārpls, Kiss Of The Dolls, Mana teritorija, Double Faced Eels, Nightstar, Overburn un Deimoss.

Popularizējot klasiskā latviešu roka tradīcijas un atceroties mūziķi Ēriku Ķiģeli, senākais Latvijā notiekošais festivāls "Saldus saule" priecēs ar tādu mākslinieku uzstāšanos, kas klausītājiem jau labi pazīstami un ir pārbaudītas vērtības.

Atskatoties vēsturē, pirmais festivāls "Saldus saule" notika 1987. gadā, bet ideja par tā rīkošanu bija radusies jau gadu ātrāk, ar mērķi godināt talantīgo saldenieku, Latvijas smagā roka aizsācēju, izcilāko sava laika ģitāristu, grupas "Līvi" dibinātāju un idejisko līderi un komponistu Ēriku Ķiģeli.

Festivāla atmosfēru palīdzēs veidot arī dažādas izklaides iespējas, kvalitatīvi ēdieni un dzērieni, kā arī dejas līdz rītam.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84413409sec.