''Nāc, sajūti, iedvesmojies - Mežotnes pils ietērpta kāzu noskaņās" [1]

Turpinot tradīciju šodien no pulksten 13.00 līdz 17.00 Mežotnes pilī otro gadu pēc kārtas notiks pasākums - ''Nāc, sajūti, iedvesmojies, Mežotnes pils ietērpta kāzu noskaņās!'' Šajā dienā Mežotnes pils aicina ikvienu, kam aktuāla kāzu tematika.

Interesentiem būs iespēja iepazīties un apskatīt Mežotnes pili kā svinību un kāzu vietu, tikties ar dažādiem kāzu pakalpojumu sniedzējiem, nobaudīt ēdienus un dzērienus, aplūkot kāzu tērpus un aksesuārus, galma dāmu un kungu pavadībā pārģērbties 18. gs. tērpos, iepazīties ar kāzu pieturvietu piedāvājumu, aplūkot 19. gs. iekārtotos viesnīcas numuriņus. Topošās līgavas klātienē varēs vērot līgavu pārvērtību fotosesiju, kuru piedāvā žurnāls ''Precos''. Diplomēta kāzu plānotāja Agate Lūse stāstīs par jaunākajām tendencēm kāzu pasaulē. Dace Miezīte kāzu aģentūras ''Mīlestība'' direktore iepazīstinās ar plašo pakalpojumu klāstu. Bauskas novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inese Dombrovska atbildēs uz praktiskiem jautājumiem par laulību ceremoniju reģistrēšanu. 














Šā gada jaunums – Mežotnes pils 2013. gada laulību ceremoniju izpārdošana. Savukārt visi jaunie pāri, kas šajā dienā noslēgs sadarbības līgumu par kāzu svinībām Mežotnes pilī vai Igates pilī, dāvanā saņems Jaunlaulāto numuriņu bez maksas. Nāciet, sajūtiet, iedvesmojieties un izbaudiet šo dienu!

Ieeja bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 kāzu viesis 09/25/2012 11:14 Pabiju Agates Lūses rīkotājās kāzās 2012.gada vasarā un pilnīgs sviests!!Neprofesionālisms augstākā mērā, neiesaku citiem izmantot Agates Lūses biroja pakalpojumus.Prasta pļurkstēšana un svinīgums nekāds.Kāzas pārvēršs par parastu tusiņu! Neprot piedod kāzām svinīgumu, mīļumu un skaistumu, vienreizīgumu!Strādā bez scenārija, pamato,ka esot profesionāle, bet tas beidzās ar nekvalitatīvu darbu, kurš nav baudāms.Solījumi ir vairāk kā prasme tos izpildīt! Nav jēgas sarunāt iepriekš, jo tā pat viss tiek darīt pēdējās 3 dienās pirms kāzām. Viņu var ņemt tad, ja nav citas iespējas un tā ir pēdējā izeja no radušās situācijas.Arī kāzu organizatoriem ir jāaug savā attīstībā.Man bija sajūta, ka esmu nokļuvusi bērnu nometnē.Bērnišķīgs organizatoru vadīšanas stils!Ar mānīšanos cenšas iziet no situācijām, kuru pamatā ir pašas bezdarbība jeb darba nedarīšana!!!Tāpēc nav saprotams, ko cilvēks neapguvis savu profesiju var pastāstīt citiem????

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4490211sec.