Viesnīca Ērgļi cer atjaunot slavenās ziemas tradīcijas

Vidzemes augstienes apdzīvotā vieta Ērgļi (www.ergli.lv) cer drīzumā atgūt labu satiksmi ar galvaspilsētu, jo pašlaik notiek intensīvi ceļu būves darbi uz šosejas 10 kilometru garumā. Kā Travelnews.lv informēja viesnīcas Ērgļi vadītāja Anta Velce, tad jaunā asfaltētā ceļa nodošana ir ieplānota 2013. gada pavasarī, bet jau ziemā viena puse ceļa būs jau asfaltēta.

Viesnīcas vadītāja ļoti cer, ka šajā gadā atjaunosies slavenās Ērgļu ziemas tradīcijas, kad slēpotāji dodas distanču trasēs un izmēģina Ērgļu stāvās nogāzes kalnu slēpošanā. Ērgļi jau gadu desmitiem ir slaveni ar labiem slēpošanas sportistiem un sniega apstākļiem.

Rudens laiks ir skolēnu laiks, kuri ierodas Braku muzejā (www.braki.lv) un apmeklē jauno atrakciju ''Braku takas'', kas darbojas kopš 2011. gada vasaras, līdzīgi kā Meža kaķis. Ērgļi rudens laikā ir iecienīti arī apvidus automašīnu 4x4 autosportistu vidū, kuri izmēģina savus spēkratus dažādos neceļos. Viesnīcā Ērgļi bieži ciemiņi ir Viesāku briežu dārza apmeklētāji, kur atrodas augsta līmeņa šķīvīšu šautuve. Briežu dārzā 500 hektāru platībā mitinās vismaz 350 staltbriežu un ap 80 Eiropas dambriežu, kuri pievilina tūristu uzmanību.

Par vasaras laiku viesnīcas vadītāja Anta Velce izsakās atzinīgi un lepojas, ka Ērgļus bagātīgi apciemojuši tūristi no Krievijas, Vācijas, Zviedrijas un Itālijas. Sevišķi bagātīgs mēnesis ir bijis jūlijs, kad gandrīz 60-vietīgā viesnīca bija pilnībā noslogota. Dažos saviesīgos pasākumos viesnīcā pa nakti palikuši gandrīz 100 viesu, jo viesnīcai ir iespēja izvietot papildus gultas vietas.

Pasaules tūrisma dienas sakarā Anta Velce novēl visiem ceļotājiem gan Latvijā, gan pasaulē jaukus un priecīgus ceļojumus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94029689sec.