Latvieši ceļo tur, kur bijuši draugi – uz Taizemi

Pēdējo gadu laikā Latvijas tūrisma industrijā vērojams, ka latviešu iecienītākais eksotiskais galamērķis ir Taizeme. Industrijas eksperti skaidro, ka latviešu ceļošanas tendences lielā mērā veido ceļošanas pionieri - cilvēki vislabprātāk dodas turp, kur bijuši paziņas. Par godu Taizemes ceļošanas sezonas sākumam portālā Altebo.lv no šā gada 5. līdz 15. novembrim tiek piedāvātas atlaides visiem ceļojumiem uz Taizemi – turklāt jebkurā ceļojumā iespējams doties, maksājot vien 10% iemaksu un norēķināties 24 mēnešu laikā. Katrs ceļotājs dāvanā saņems eksotisku maltīti no restorāna Kotai.

Pasaules ceļošanas tendences liecina par to, ka, kaut arī Taizeme ir ļoti iecienīts galamērķis eksotikas cienītājiem, lielu vienlīdz lielu popularitāti guvušas tādi tūrisma galamērķi kā Malaizija, Indija, Meksika un citi. Tomēr Latvijā ceļojumi uz Taizemi ir nesalīdzināmi populārāki, nekā citi eksotiskie braucieni. Taizemes dienu laikā līdz 15. novembrim katram ceļotājam iespējams saņemt Ls 40 atlaidi jebkuram braucienam uz Taizemi. Piedāvājumā ir ceļojumi uz Taizemi Jaunajā gadā, kruīzs pa eksotiskajām Dienvidtaizemes salām un vairāki citi ceļojumu maršruti no Latvijas vadošajiem tūroperatoriem.

Portāls Altebo.lv Taizemes dienas organizē kā turpinājumu iepriekšējai tematiskajai akcijai – Ēģiptes dienām, kuras noslēdzās oktobra beigās. Ēģiptes dienu laikā ceļojumu uz Ēģipti iegādājās vairāki desmiti ceļotāju – lielākā daļa no tiem izvēlējās ceļot tieši Ziemassvētku un Jaunā gada laikā. Tas skaidrojams ar šī gada garajām svētku brīvdienām, kuras liela daļa izmanto atvaļinājumam ārpus Latvijas.

Draudzīgākās ceļojumu aģentūras Altebo.lv portālā www.altebo.lv apkopoti visu Latvijas vadošo tūroperatoru un aģentūru ceļojumi vienuviet. Turklāt jebkuru ceļojumu, nakšņošanu vai aviobiļetes uz jebkuru vietu pasaulē iespējams iegādāties, iemaksājot vien Ls 1 avansa maksājumu. Par atlikušo brauciena vērtību iespējams norēķināties arī pēc ceļojuma – līdz pat 24 mēnešu laikā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.altebo.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81176496sec.