"Spēlmaņu naktī" godināti skatuves mākslas vecmeistari

Gada nozīmīgākajā notikumā Latvijas teātra mākslā – teātra balvas "Spēlmaņu nakts" ceremonijā, šogad īpaši godināti tika šīgada "Spēlmaņu nakts" balvas par mūža ieguldījumu ieguvēji. Viņi uz ceremoniju devās automašīnās no auto nomas Sixt autoparka un baudīja izsmalcinātu braucienu, ko noslēdza svinīga sagaidīšana pie Nacionālā teātra.

"Spēlmaņu nakts" balvu par mūža ieguldījumu šogad saņēma izcilais teātra režisors un pedagogs Felikss Deičs un scenogrāfs Gunārs Zemgals. Īpaši sagaidīti un sveikti tika arī Teātra Zelta fonda biedri, kuru vidū ir arī tādi Latvijas skatuves mākslā nozīmīgi mākslinieki kā Helga Dancberga, Astrīda Vecvagare, Elvīra Baldiņa, Jūlija Vilgerte-Zveja, Kārlis Zariņš, Līvija Akurātere, Ļevs Birmanis, Ļubova Beļikova, Ņina Ņeznamova, Uldis Dumpis, Vera Singajevska-Āboliņa, Vera Valtere-Gribača, Žermēna Heine-Vāgnere un Velta Līne, kā arī 2012. gadā Teātra Zelta fondā uzņemtie Dailes teātra aktrise un režisore Venta Vecumniece un aktieris Gunārs Placēns.

Latvijas teātra mākslu un auto nomas uzņēmumu Sixt vieno kopīga iezīme – spēcīgas tradīcijas, kas tiek pilnveidotas gadu no gada. Eiropas vadošais auto nomas uzņēmums Sixt šogad svin 100 gadu jubileju, un kopš uzņēmuma dibināšanas 1912. gadā Sixt no vietējā Vācijas uzņēmuma izaudzis par pasaules mēroga mobilitātes pakalpojumu sniedzēju un inovāciju līderi auto nozarē. Visu šo laiku atbalsts mākslas un kultūras dzīvei ir bijusi neatņemama daļa no uzņēmuma darba.

"Tradīcijas ir liela vērtība, un viens no veidiem, kā tās saglabāt un uzturēt, ir atcerēties un pienācīgi godināt tos, kas ar savu talantu un darbasparu, devuši tām pamatu un snieguši nozīmīgu ieguldījumu tradīciju attīstībā. Esam pagodināti nodrošināt augstas klases limuzīna servisu, tādējādi apliecinot Sixt atbalstu kultūras un mākslas attīstībai Latvijā," saka Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Teātra balvas “Spēlmaņu nakts” ceremonija kā ik gadu tradicionāli notika 23.novembrī un šogad norisinājās Nacionālajā teātrī.

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk nekā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk nekā astoņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sixt.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44407892sec.