CWT Latvia: šajā sezonā populārākie ir ceļojumi uz Kanāriju salām un Ēģiptes kūrortiem

Lai pārciesto Latvijas drēgno un auksto ziemas laiku, daudzi cilvēki izvēlas ceļojumus uz tālām un eksotiskām zemēm, kur var smelties sauli un siltumu.

Tūrisma aģentūras CWT Latvia eksperti atzīst, ka pašreiz no tiešajiem čarterreisiem lielākais pieprasījums ir pēc atpūtas Kanāriju salās – Tenerifē, kas izmaksā sākot no 400 Ls personai par vienas nedēļas atpūtu. Populāri ir arī braucieni uz Ēģiptes kūrortiem Šarmelšeihu un Hurgadu, kā arī uz Taizemi un Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Jauno gadu un Ziemassvētkus daudzi ceļotāji no Latvijas sagaidīs siltajās zemēs - Bali, Dominikānā, Taizemē, Kanāriju salas un Ēģiptē. Šogad interesants piedāvājums tiem, kas vēlas svētkus svinēt eksotiskākā atmosfērā, ir Ziemassvētki Stambulā.

I.Riekstiņa uzsver: "Mūsu ieteikums ir ceļojumus iegādāties laicīgi, jo tas garantē atpūtas kvalitāti, tāpēc, ka labas viesnīcas tiek izpirktas ļoti savlaicīgi. Jāatzīmē, ka šogad ceļojumu iepriekšpārdošanā pircēju aktivitāte bijusi augstāka kā pērn, tātad cilvēki ir rūpīgāk plānojuši savu laiku un budžetu. Ja ir vēlēšanās ietaupīt arī turpmāk - jāgaida akcijas braucieniem jaunā gada sākumā, kad tiks uzsākta pārdošana  ceļojumiem vasarā."

Sākoties slēpošanas sezonai, CWT Latvia eksperti atzīmē, ka iepriekšpārdošanā šogad populārākie maršruti bijuši Itālija - Livinjo un Val di Fassa slēpošanas kūrorti. Arī pašlaik cilvēki turpina pirkt ceļojumus nākamā gada janvārim un februārim, galvenokārt uz Kanāriju salām, kas pazīstamas ar savu lielisko klimatu jebkurā gadalaikā.

Par Carlson Wagonlit Travel:

Carlson Wagonlit Travel (CWT) ir globāls līderis darījumu ceļojumu un pasākumu rīkošanā. CWT klientu vidū ir dažādu lielumu valsts institūcijas, privātie uzņēmumi un nevalstiskās organizācijas vairāk kā 150 valstīs un teritorijās. CWT pakalpojumu klāsts ietver četrus galvenos virzienus: ikdienas darījumu braucienu apkalpošanu, efektīvu darījumu sanāksmju un korporatīvo pasākumu organizēšanu, darījumu braucienu pārvaldes programmu optimizēšanu un ceļotāju drošības nodrošināšanu.

Kopš 2011.gada pasaulē lielākais darījumu ceļojumu uzņēmums Carslon Wagonlit Travel ir pārstāvēts arī Latvijā ar uzņēmumu CWT Latvia (bij. Kaleva Travel). CWT īpašnieki ir JP Morgan bank 45% un Carlsons ģimene, kopējais apgrozījums 2011. gadā bija 16 miljardi LVL (28 miljardi USD).

Vairāk informācijas interneta vietnē www.consensuspr.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40180206sec.