Gada nogalē izdots buklets "Saule dzīvo Dobelē"

Gada nogalē izdotais buklets "Saule dzīvo Dobelē" ir krāsains, fotoattēliem bagāts izdevums pilsētas viesiem, dobelniekiem un tiem, kas vispār nav dzirdējuši par Dobeli. 

Dobelei – vienai no Latvijas saulainākajām Latvijas pilsētām – ir daudz unikālu vietu un lietu, ko piedāvāt ceļotājiem. Livonijas ordeņa pilsdrupas, atjaunotais Tirgus laukums ar Ginesa rekorda cienīgo aku, Pētera Upīša brīnumainais ceriņu dārzs, kā arī dižo Sniegavīru parāde ir tikai dažas no tām. Jaunais izdevums atraktīvi stāsta, kāpēc cilvēkiem, kas nav bijuši Dobelē vai vēl nezina tādu pilsētu, to būtu jāiekļauj  ceļojuma maršrutā. Jaunais buklets kā "āķa" izdevums būs noderīgs izplatīšanai starptautiskajos tūrisma gadatirgos, bet dobelnieki to kā spilgtu pilsētas vizītkarti varēs paņemt līdzi, ciemos braucot.

Bukletā atrodama arī Dobeles pilsētas karte un ieteikumi, ko interesantu skatīties  Dobeles novadā, taču šī bukleta uzdevums nav sniegt praktisku uzziņu informāciju.  To visu ceļotāji var uzzināt pirms gada izdotajā novada kartē, kas, tāpat kā jaunais buklets, joprojām pieejama Dobeles novada tūrisma informācijas centrā.

Buklets ir izdots latviešu, krievu un angļu valodā, bet nākamā gada sākumā tas iznāks arī vācu valodā. Tā izdevējs – Dobeles novada pašvaldība, izdevumu sagatavoja Dobeles novada tūrisma informācijas centrs.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.dobele.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92650509sec.