Veselīgas ādas atgūšanai un uzturēšanai ziemas sezonā pieejams Gamma Hydroxy krēms

REKLĀMRAKSTS. Krēms Gamma Hydroxy ir patentēts glikola, pienskābes un salicilskābes maisījums, kas nodrošina maksimālu ādas virsmas atjaunošanu. Gamma Hydroxy ir trešās paaudzes ādas atjaunošanas izstrādājums pēc jaunākās tehnoloģijas. Tā ir Alfa hidroksiskābes (AHA) un Salicilskābes (BHA) sinerģija, izveidojot ļoti iedarbīgu vienas stadijas ādas atjaunošanas programmu. Ideāla pamat bāze sejas ādas atjaunošanas procesā.

Mērķa klients: ikviens, kas vēlas izteikti gludu ādas virsmu, ādu bez statiskām grumbiņām, pigmentiem, rētām, komedoniem, ikviens, kas vēlas novērst pelēcīgu, atonisku ādu, palielinātas poras, putekļu ērcīti (demodex).

Iedarbība: pateicoties mikroskopiskajai nolobīšanai, samazinās vai izzūd ādas problēmas: pinnes, sīkās (statiskās) grumbiņas, pigmentācija, ādas pelēcīgums, atoniskums un palielinātas poras. Tiek stimulēta kolagēna un ādas šūnu atjaunošanās.

Pēc krēma lietošanas jau 15 dienu laikā Jūs iegūsiet izteikti svaigākas, gludākas, kompaktākas, tīrākas, jaunākas ādas izskatu, turpinot lietot, Jūs sasniegsiet necerētus rezultātus jau 30 dienu laikā.

Lietošana: klājiet Gamma Hydroxy divas reizes dienā uz tīras sausas sejas, sejas kontūras un kakla zonām, vai tikai vienu reizi dienā - vakarā jūtīgas ādas gadījumā. Vasaras vai sauļošanās sezonā krēmu klāj vakaros, dienā aizsargā ar sauļošanās kosmētiku. Ziemā izteikta sala laikā, ja dienas laikā lietojiet Gamma Hydroxy krēmu, papildus lietojiet aizsargkrēmu.

Izstrādājuma aktīvās sastāvdaļas: Glikolskābe (AHA) – viena no visefektīvākajām augļskābēm, kas pateicoties tās mazmolekulārai struktūrai, iespiežas ādas dziļākajos slāņos ar ārstējošu, atjaunojošu un izlīdzinošu iedarbību. Pienskābe – veic ādas virskārtas irdināšanu, nolobīšanu, stimulē veselīgu, jaunu šūnu augšanu, ādas atjaunošanos ar izlīdzinošu un nostiprinošu iedarbību. Salicilskābe (BHA) – iedarbojas ādas virsējā kārtā, to attīrot no nosprostojumiem, pinnēm, neestētiskiem veidojumiem, sašaurina poras.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bonittacosmetics.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56113505sec.