Gulbenē norisināsies Wolkswagen vabolīšu salidojums

Vairs jau nav aiz kalniem vasaras tūrisma sezona, un tieši tāpēc tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv interesējas, ko jaunu pilsētas un novadi Latvijā piedāvās ceļotājiem. Par tuvojošās sezonas jaunumiem ceļotājiem Gulbenes pusē informēja Gulbenes tūrisma informācijas centra tūrisma informācijas speciāliste Inga Barinska.

Šī gada tūrisma sezonā ceļotāju skatus Gulbenes pusē pievērsīs divas jaunas lauku mājas – "Pededzes" Litenes pagastā un "Dzirnavkalns" Druvienā, kā arī aktīvais lauku atpūtas tūrisma centrs "Elsiņi".

Par jaunumiem padomājuši arī Gulbenes tūrisma informācijas centra darbinieki. "Piedāvājam ceļotājiem piecus jaunus maršrutus. Ar šī maršruta palīdzību iespējams doties vienas dienas izbraucienos pa Gulbeni un tuvējo apkārtni. Maršrutos esam atzīmējuši arī tuvākās apskates vietas un naktsmītnes," informē Inga Barinska.

18. maijā Gulbenē norisināsies tūrisma sezonas atklāšanas svētki, tā kā tas noteikti ir labs iemesls, lai dotos uz Gulbeni.

Pēc Līgo svētkiem, 29. jūnijā, Gulbenē tiks organizētas "Keggi velo" - 21. velo brauciens, kas gan Gulbenē notiks pirmo reizi. Brauciena maršruts ir Gulbene – Lejasciems – Lizums – Stāķi – Šķieneri – Gulbene. Agrāk sacensības norisinājās Alūksnē, bet šobrīd pēc pārtraukuma gadiem – Gulbenē.

Gulbenes tūrisma informācijas centra speciāliste atklāj, ka 2013. gada vasarā, no 13. līdz 14. jūlijam, Gulbenē norisināsies Wolkswagen "vabolīšu" salidojums, kas pulcēs "vabolīšu" mīlētājus gan no Latvijas, gan citām valstīm. Wolkswagen "vabolīšu" salidojums Gulbenē norisināsies pirmo reizi.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.gulbene.lv/tourism

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65531301sec.