Aicina uz Balto dienu Jaunmokās

Svētdien, 2013. gada 21. aprīlī no pulksten 12.00 līdz 17.00 Jaunmoku pilī notiks pasākums "Baltā diena", aicinot uz to visus, kam ir jelkāda interese par svinību, īpaši kāzu, rīkošanu. Kāzu ceremonijas, ekskursijas, fotografēšana un kāzu fotoizstāde, semināri par svinību budžeta plānošanu, jaunumi frizūru, meikapa veidošanā, tērpu un galda klājuma mode un daudz dažādu risinājumu Jūsu interesēm. Pasākuma apmeklētājiem loterija no dažādu firmu piedāvājumiem un citi jauki pārsteigumi!

Baltajā dienā, 21. aprīlī, visas pils zāles būs pakārtotas kāzu svinību tēmai. Tā kā ik gadus Jaunmoku pili kāzu svinībām vai ekskursijām izvēlas daudz jauno pāru, vienkopus tiek pulcināti potenciālie svinību rīkotāji un dažādu pakalpojumu sniedzēji.

Uz semināriem par kāzu budžeta plānošanu un kvalitatīva pakalpojuma izvēli aicinās SIA "Kāzu Aģentūra" vadītāja Dace Miezīte, ar jaunākajām modes tendencēm tērpu dizainos iepazīstinās Kāzu modes studija "Ingrīda", bet piemērīt dažādus tērpu modeļus piedāvās firma "Pins.lv". Noderīgu informāciju gūsiet, skatot modernus, dažādu noskaņu telpu dekorējumus un galda klājumus, kā arī vērojot salona "Pārvērtības" meistaru rokām veidotos matu sakārtojumus un meikapus kāzu svinībām. Būs padomāts arī par dažādiem papildus piedāvājumiem kāzās – konditorejas izstrādājumi, alkohola klāsts (SIA BalticXXL"), bērnu aukļu nodrošināšana (IU "Vienos priekos"), mičošanas tērpi un piederumi, dažādi kāzu atribūti no "Dāmu bodīte".

Pasākumu aģentūra "Smalkais stils" sniegs atbildes uz visiem intresējošiem jautājumiem, kas saistīti ar orģinālu kāzu organizēšanu, kā arī prezentēs šī gada spilgtākās tendences galdu klājumos, dekorācijās un ziedu izvēlē!

Skaistākās un oriģinālākās fotogrāfijas no profesionāla kāzu fotogrāfa, starptautisku izstāžu dalībnieka Valtera Preimaņa kolekcijas varēs skatīt izstādē, turklāt saņemot ieteikumus no autora, kā perfekti izskatīties kāzu dienas fotogrāfijās.

Pasākumā tiks pārstāvēts žurnāls "Precos.lv", bet jaunumus poligrāfijas pakalpojumos izrādīs apgāds "Puse plus". Kāzu svinību muzikālo noskaņu pasākuma laikā radīs grupa "TirkizBand", savukārt pagalmā uz raitu izbraucienu pa pils teritoriju aicinās kāzu pajūgs.

Visas dienas laikā interesenti varēs saņemt izsmeļošu informāciju par svinību rīkošanu Jaunmoku pilī, kā arī ar to saistītiem jautājumiem, darbosies kafejnīca - restorāns "Liepaleja". Noslēgumā pasākuma apmeklētājiem loterija no firmu piedāvājumiem un citi jauki pārsteigumi. Ieeja pasākumā – bezmaksas.

Pasākuma kuratore – Vita Zimerte, klientu  pasākumu organizatore. Sīkāka informācija pa tālr. 63107125, 26187442, [email protected].

Vairāk informācijas interneta vietnē www.jaunmokupils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepupes muiža
,


Jaunmoku pils
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.627918sec.