Spēkavīru čempionāta otrais posms jau 08.06.2013 Koknesē

"Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāts 2013" uzņem apgriezienus. Sestdien par Kokneses kausiem spēkavīri cīnīsies teikām apvītajā Koknesē.

Kokneses novada svētkos spēkavīri veiks sešus vingrinājumus. Jau tradicionāli atlēti cīnīsies par Kokneša kausu baļķa celšanā. Atlētiem nāksies turēt Fiskars krucifiksu, būs Keraterm stafete, Olainfarm/Meldonium nēši, Siltums Jums atlanta akmeņi un Latvijas Dzelzceļa automašīnas vilkšana no zemes.

Biedrība "SB Koknesis" šogad  trīs labākajiem spēkavīriem sarupējusi arī naudas balvas.

Sacensības arī šoreiz solās būt spraigas. Pirrmā posma uzvarētājs Didzis Zariņš noteikti gribēs arī Kokneses posmā uzrādīt labus rezultātus. Atspēlēties gribēs un par uzvaru cīnīsies Artis Plivda, kuram pirmajā posmā otrā vieta un arī Oskars Martužans kā vienmēr ir gatavs cīņai. Tiekamies 8.jūnijā Kokneses estrādē jau no vieniem dienā!

Lai gan spēkavīru čempionāts ir tikko sācies, pirmās traumas liedz diviem atlētiem cīnīties par stiprākā vīra titulu. No turpmākās cīņas traumu dēļ izstājas Jānis Ilgavižšs un pieredzējušais Ildars Sviķis.

 „Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta 2013” nākamie posmi Smiltenē, Mērsragā, Ilūkstē, Limbažos, Ventspilī, Valmierā (Pāru sacensības), Mārcienā (Pāru sacensības).

„Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionātu 2013” atbalsta Siltums Jums, Fiskars, Stihl, Lode, Latvijas dzelzceļš un Meldonijs (Olainfarm). Īpašu paldies Kokneses posma organizēšanā izsakam biedrībai „SB Koknesis”. Par spēkavīru aktivitātēm informē radio SWH un sportacentrs.com.

Vairāk informācijas par čempionāta norisēm www.parstipru.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75749898sec.