Aktīvas atpūtas piekritējiem - kur Latvijā pavadīt ziemas brīvdienas un sagaidīt Jauno gadu

Aktīvās atpūtas cienītājiem, kuri pat svētkos nevar iztikt bez izkustēšanās, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneriem ir sagatavojis dažas idejas aktīvām ziemas brīvdienām.

Jūrmalas Līvu Akvaparkā visu decembri būs vērojama izstāde "Līvu Akvaparkam 10 gadi". Savukārt sākot ar 25. decembri tur norisināsies dažādi svētku pasākumi. 25. decembrī no pulksten 16.00 līdz 18.00 notiks pasaulslavenā iluzionista Genādija Paļčevska burvju triku priekšnesums "Ziemassvētku ūdens burvība". Pasākuma norises vieta - Līvu Akvaparkā pie Viļņu baseina. 27. un 28. decembrī no pulksten 12.00 līdz 17.00 norisināsies pasākums "Lielās lelles -Talismani Līvu Akvaparkā", kurā piedalīsies lielās lelles no Līvu Akvaparka - Bonifācijs, Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta – Suns Ifiņš – Pifiņš un zilonītis Baltiņš, NP Food – Gutiņš un Selgas cepumiņš, kā arī pārstāvji no Valsts policijas – bebrs Bruno un runcis Rūdis. Pasākuma norises vieta - Līvu Akvaparka vestibils un pie Viļņu baseina. Bērniem būs iespēja komunicēt un fotografēties ar lielajām lellēm. 30. decembrī no pulksten 18.00 līdz 19.00 apmeklētājus priecēs "Barabass šovs" - krāšņs deju grupas Spiritshow priekšnesums. Etniskas bungas, dziesmas un dejas eksotisku dejotāju izpildījumā - šovs, kas sniegs ne tikai baudījumu acīm. Bet pulksten 19.00 priecēs uguņošana par godu Līvu Akvaparka 10 gadu jubilejai. Vairāk informācijas interneta vietnē www.akvaparks.lv.


Tiem, kuri svētkos plāno doties uz Siguldas pusi, vērts iegriezties aktīvās atpūtas centrā Reiņa trase. Tur ziemā būs gan kalnu, gan distanču slēpošana, gan apmācība ar instruktoru, gan bērnu slēpošanas skoliņa un kameršļūkšana. Pēc kārtīgas pasportošanas Reiņa trases kolektīvs iesaka relaksēties pirtī ar hidromasāžas baseinu vai atpūsties viesu nama īpaši dizainētos numuriņos. Reiņa trase nodrošina arī korporatīvos pasākumus  - seminārus un izklaidi visa gada garumā. Vairāk informācijas interneta vietnē www.reinatrase.lv.


Jaunā gada sagaidīšana Žagarkalnā, kas notiek jau 11 gadus, ir kļuvusi par tradīciju, kas piesaista ne tikai ziemas aktīvās atpūtas fanus, bet arī tos, kuri nav tradicionālie kalna apmeklētāji. Žagarkalna efektīgais un profesionāli iestudētais uguņošanas šovs ir kļuvis par patstāvīgu vērtību, kuram līdzīga nav visā Latvijā. Tātad Jaunā gada sagaidīšanas pasākums Žagarkalnā apmeklētājus priecēs ar:

  • slēpošanas un snovborda instruktoru demo šovs apgaismotā trasēs,

  • kalna tehnikas nobrauciens ar gaismas efektiem ar instruktoru piedalīšanos,

  • lielais uguņošanas un sniega šovs,

  • kalna apmeklētāju, slēpotāju un snovbordistu kopīgs nobrauciens ar lāpām instruktoru vadībā,

  • diskotēka, kalnā skan mūzika DJ vadībā, darbojas "Cafe Popular sniegā". Vairāk informācijas interneta vietnē www.zagarkalns.lv.

Bet Aerodium atgādina, ka ziemas sezonā ir slēgts, lai ar jaunu un enerģijas sparu atgrieztos jau nākamā gada 1. maijā. Vairāk informācijas interneta vietnē www.aerodium.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34754586sec.