Saulkrastos notiks novada svētki ar devīzi «Saulkrasti ir modušies!»

No 3. līdz 6. jūlijam Saulkrastos ar dažādiem pasākumiem tiks svinēti novada svētki, kuriem šogad dota devīze "Saulkrasti ir modušies!", tādēļ daudzi notikumi būs saistīti ar to diennakts daļu, kad parasti esam jau laidušies miegā.

Kas notiek Saulkrastos, kad ielas kļūst tumšas, kad gājēju kļūst aizvien mazāk un saulīte jau laidusies rietā? Kas liek mums būt nomodā, un ko nozīmē – būt nomodā?

Šoreiz par Saulkrastu svētku pirmo lielo notikumu varam saukt gadskārtējās pludmales volejbola sacensības "Saulkrastu kokteilis", kas jaunajā Jūras parkā norisināsies jau 3. un 4. jūlijā līdz vēlai naktij.  Lai visi būtu gatavi sestdienas nakts lielajam koncertam, sestdienas rītu sāksim ar rīta modināšanu un vingrošanu, kā arī mundru andeli jeb svētku tirgu, kur gaidī-sim Latvijā ražotu izstrādājumu tirgotājus un amatniekus. Saules laukums dienas vidū visus gaidīs ar jautrām atrakcijām un koncertu bērniem. Saulkrastu centrā būs apskatāma lietišķās mākslas izstāde un gleznu izstāde  openart. Visas dienas garumā notiks dažādas sportiskas aktivitātes: makšķerēšanas sacensības jūrā no laivas, futbols, ielu basketbols, pludmales volejbols MIX, armrestlinga (roku cīņa) sacensības un paraugdemonstrējumi, airēšana jūrā ar smailītēm un kanoe, maratons, pusmaratons, īsā distance, sacensības bērniem, atrakcijas, novuss MIX grupā un galda teniss.

Pēc nelielas atelpas vakarā visus aicināsim svētku gājienā, kura devīze šogad – "Modināsim aizmigušos!".

Šoreiz koncerta pirmajā daļā ikvienu aicināsim izdziedāt dziesmas un izdejot dejas, kas modina, bet, tumsai iestājoties, – nakts koncerts, dīdžeju telts un svētku uguņošana.

Svētdienas rītu sāksim ar tradicionālajām sacensībām nacionālajā suņu daudzcīņā "Saulkrastu kauss" un suņu izstādi, ar IV Saulkrastu koklētāju ansambļu festivālu "Koklē vēju vanadziņš", bet, saulītei rietot, visi aicināti uz svētku izskaņas koncertu Saules laukumā!

SVĒTKU PROGRAMMA:

3. jūlijā

pulksten 19.30  Saules laukumā Saulkrastu svētku karoga svinīga pacelšana kopā ar kori "Bangotne";

plkst.  20.00  Saulkrastu svētku ieskaņas koncerts "Gaisma mūžīgā" Pēterupes evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Koncertā piedalās jauktais koris "Anima" un klasiskās mūzikas šova "Dzimuši mūzikai" uzvarētājs Kaspars Šmits (tuba) un finālists Mikus Bāliņš (sitaminstrumenti).

3. un  4.  jūlijā  Jūras parkā

"Saulkrastu kokteilis 2014'.

pulksten 19.00 sacensību noslēgumā – grupas "Rīgas Viļņi" koncerts.

5. jūlijā

no pulksten 9.00  Saulkrastu  modināšana kopā ar pūtēju orķestri "Neibāde" un  rīta vingrošana. Ja vēlaties, lai tieši pie jūsu mājās skanētu rīta modinājums, lūgums zvanīt pa tālruni 67954179 vai rakstīt pieteikumu uz e-pastu [email protected] līdz 27. jūnijam!

Saules laukumā

no  pulksten 8.00  amatnieku un Latvijā ražoto pārtikas preču tirdziņš Saulkrastu centrā. Pārdot gribētājus lūgums pieteikties pa tālruni 67954179 vai sūtīt pieteikumu uz e-pastu [email protected] līdz 27.jūnijam.

no pulksten 12.00 visus priecēs mazie Saulkrastu dziedātāji un dejotāji kopā ar Jogitu, Kaķi un Beibi, atrakcijas un rotaļas bērniem un viņu vecākiem – pēdošana, ātradīšanas sacensības, "sauleszaķu" atklāšana, rokdarbnieku pulciņa un audēju kopas "Kodaļa" darinājumu demonstrējumi, radošās darbnīcas.

pulksten 19.45 svētku gājiens "Modināsim aizmigušos!" no Saules laukuma līdz estrādei. Aicinām uzņēmumus, iestādes, biedrības, aģentūras, domubiedru apvienības un draugu grupas pieteikties gājienam līdz 3. jūlijam, zvanot pa tālruni 67954179 vai rakstot uz e-pastu [email protected]! Mīļi aicināti piedalīties mazie saulkrastieši un viņu vecā-ki, jo pirmo reizi gājienā īpaša vieta tiks atvēlēta ratiņu parādei! Košā-kajiem un atraktīvākajiem gājiena dalībniekiem – pārsteiguma balvas!

pulksten 20.00  svētku noslēguma sarīkojums  "Ik rītu mosties ar smaidu!" Saulkrastu estrādē kopā ar Saulkrastu mākslinieciskajiem kolektīviem. Svētki turpināsies kopā ar Gintu Cālīti, Samantu Tīnu, grupu "Otra puse", Olgu Rajecku un grupu "Sestā jūdze". Būs uguņošana un īpašā DJ telts. Svētku sarīkojumu vadīs Intars Rešetins.

6. jūlijā

IV Saulkrastu koklētāju festivāls "Koklē vēju vanadziņš" Saulkrastu domes zālē:

no pulksten 10.00  līdz  12.00 stīgu instrumentu, dažādu laikmetu kokļu izstāde;

no  pulksten 12.00  līdz  13.30 kokļu meistari, skaņas terapeite Iveta Škraba, demonstrējumi;

pulksten 15.00 festivāla noslēgums – koncerts "Koklē vēju vanadziņš".

pulksten 19.00 Saules laukumā svētku izskaņas koncerts kopā ar "Tango sin quinto".

SPORTS PlLSĒTAS SVĒTKOS

pulksten 6.00 makšķerēšanajūrā no laivas pie sporta un atpūtas centra "Koklītes".

pulksten 9.00 futbols Zvejniekciema stadionā.

pulksten 11.00 ielu basketbols Ainažu ielā.

pulksten 11.00 pludmales volejbols MIX grupā Jūras parkā.

pulksten 11.00 galda teniss Saulkrastu sporta centrā.

pulksten 11.00  novuss MIX grupā  Saulkrastu sporta centrā.

pulksten 11.00 airēšana Vidrižu ielas galā.

pulksten 12.00 roku cīņa (armrestlings) Ainažu ielā.

Sacensību nolikumi – www.saulkrasti.lv

Informācijas tālrunis par sporta norisēm 26524083


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50443292sec.