«Happy Ulula» ražotie bērnu cepures un aksesuāri izkrāso ikdienu

Happy Ulula ir Latvijā ar mīlestību ražotas cepures lieliem un maziem. Darbība aizsākās 2011.gadā, kad īpašniecei Diānai Rijniecei piedzima meita un viņa meklēja interesantu un jautru cepuri savai mazajai atvasītei. Kad neizdevās tādu atrast, nolēma - jāgatavo pašai.

Un tā pamazām uzņēmums ir audzis, tagad klientiem piedāvājot ne tikai cepures visām sezonām, bet arī  īpašas zeķes, šalles un tauriņus.

Kopš pirmās Happy Ulula cepures rašanās, ir noiets pieredzes ceļš- cepures papildinātas, uzlabotas un pielāgotas klientu vēlmēm.

Visas Happy Ulula cepures ir veidotas, lai izkrāsotu  ikdienu. Happy Ulula tulkojumā nozīmē- priecīgā pūce, un tieši tādas ir cepures – priecīgas, krāsainas un šī rudens/ ziemas sezonas jaunums - drošas. Rudens/ziemas cepurēs ir iestrādāti atstarojošie elementi, tādejādi gan lieli, gan mazi cepuru nēsātāji ir īpaši pamanāmi diennakts tumšajā laikā. Ziemas cepures- tikpat priecīgas, siltas un drošas, kā citas, turklāt ar augstas kvalitātes flīsa oderi, kas nosedz bērna kaklu.

''Katra Happy Ulula cepure ir gatavota ar labām domām un sajūtām, lai tās nēsātājam būtu ne tikai laba sajūta, bet arī prieks. Prieks, starp citu, ir arī apkārtējiem- cepures nevar nepamanīt un tās izraisa smaidus uz lūpām. Šo gadu laikā ir izveidoti vairāk nekā divi simti dažādi cepuru modeļi, par to ir liels prieks. Modeļi tiek papildināti, ņemot vērā klientu vēlmes, gadalaiku un prieka krāsas.''

''Vienmēr cenšos būt nepārtrauktā mijiedarbībā ar klientiem un viņu vēlmēm, ticu, ka tas palīdz gan uzlabot produktu, gan arī piešķir veicamajam darbiņam pievienoto vērtību'' stāsta Diāna.

Šobrīd Happy Ulula darbība sākusi pamazām paplašināties- produktus var iegādāties vairākos veikalos- Kumode t/c Spice Home, Mazputniņš Rīgā, Miera iela 19, Minikid.lv, Rozes bode Teātra ielā 4 , Vecrīgā, kā arī uzņēmuma interneta veikalā.

''Es esmu par prieku dzīvē un pozitīvām sajūtām, to arī cenšos nodot citiem caur Happy Ulula,'' pacilāta ir Diāna Rijniece.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3971498sec.