Savu brīvdienu ceļvedim izmanto Latvijas tūrisma maršrutu plānotāju

Latvijas tūrisma portālā Latvia.travel izveidots bezmaksas interaktīvs maršrutu plānotājs, kas noderēs visiem, kuri vēlas apceļot mūsu valsti, informē viens no izstrādātājiem SIA "Softikom". Ikvienam nu ir iespēja vienkārši un ērti izveidot ceļojuma maršrutu un – "atklāt Latviju no jauna".

Maršrutu plānotājs kļuvis par nozīmīgu Latvijas nacionālā tūrisma portāla sastāvdaļu. Portāla šķirklī "plāno" izvēlamies sadaļu "Maršruta plānotājs", un mūsu brīvdienu ceļojuma plānošana var sākties.

Maršrutu plānošanai var izmantot vairāk nekā 1200 portāla datubāzē iekļautu tūrisma objektu un apmēram 700 naktsmītņu. Ceļotājiem tiek piedāvāti gan populāri tūrisma objekti, gan tādi, kas ir mazāk zināmi. Maršrutu plānotājs būs noderīgs ne tikai tiem lietotājiem, kas zina, kurp grib doties, bet arī tiem, kuri interesantu galamērķi vēlēsies atrast.

Maršrutu plānotājs pieejams četrās valodās  – latviski, angliski, krieviski un vāciski.

Maršrutu plānotājā, kas tapis sadarbībā ar SIA "Softikom", ietverti gan populāri tūrisma objekti, gan tādi, kas ir mazāk zināmi. Ieguvēji būs ne tikai tie maršrutu plānotāja lietotāji, kas zina, kurp grib doties, gan tie, kuri interesantu galamērķi tikai vēl vēlas atrast.

"Maršrutu plānotāja izveidē ir ielikts daudz pūļu, taču arī tagad, kad tas jau ir ceļotājiem pieejams, darbs tiks turpināts. It īpaši - portāla datubāze, kura tiek izmantota maršrutu plānotājā, ir jāatjaunina un jāpilnīgo," atzīst Jānis Bautra.

Sācis Latvijas aktīvākais apceļošanas laiks. LIAA Tūrisma departaments aicina ne tikai iepazīties ar jauno maršrutu plānotāju un to izmantot, bet arī dalīties ar saviem izveidotajiem maršrutiem sociālajos tīklos, lietojot mirkļbirku #AtklājLatvijuNoJauna.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63372111sec.