«Capital Handling» veiksmīgi piedalās Biznesa aviācijas izstādē «EBACE 2016» Šveicē

SIA "Capital Handling" ir viens no vadošajiem biznesa aviācijas uzņēmumiem Baltijas valstīs, kurš biznesa aviācijas privātiem lidojumiem un VIP klientiem piedāvā izmantot tieši peronam pieguļošu ērtu un modernu pasažieru terminālu, augstiem servisa standartiem atbilstošu klientu apkalpošanu. Privāto gaisa kuģu operatoriem un īpašniekiem uzņēmums nodrošina augstas kvalitātes pilna servisa virszemes apkalpošanas pakalpojumus, kā arī gaisa kuģu tehnisko apkalpošanu uz apsildāma angāra bāzes 5000 m2 platībā, ko izmanto gaisa kuģu remontam, apkopei un stāvvietas pakalpojumiem.

Balstoties uz ilgtermiņa sadarbības attiecībām ar uzņēmuma klientiem un sadarbības partneriem, Capital Handling sniedz ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā – veicinot tūrisma un citu (sadarbības partneru biznesa) nozaru izaugsmi un attīstību. Savu pakalpojumu virzīšanai un lidostas "Rīga" un Latvijas popularizēšanai Eiropas aviācijas tirgū, kompānija katru gadu piedalās dažādās starptautiskajās izstādēs un pasākumos.

Eiropas Biznesa aviācijas asociācija (EBAA) sadarbībā ar Nacionālo Biznesa aviācijas asociāciju (NBAA) 2016. gada 24.-26. maijā Ženēvā, Šveicē PALEXPO arēnā sešpadsmito gadu pēc kārtas, organizēja lielāko biznesa aviācijas izstādi EBACE 2016. Izstāde ir lielākais un nozīmīgākais gada notikums Eiropā, kas plaši pārstāvēts ar biznesa aviācijas nozares darbībā iesaistīto jomu uzņēmumiem un pulcē nozares profesionāļus ne tikai no Eiropas, bet arī ASV, Dienvidamerikas valstīm un Āzijas reģiona.

Izstāde EBACE 2016 bija ceturtā reize, kad Capital Handling izstādē piedalījās ar uzņēmuma stendu, lai iepazīstinātu esošos un potenciālos partnerus un izstādes dalībniekus ar saviem pakalpojumiem, kuri tiek sniegti Rīgas lidostas teritorijā, ar jaunumiem uzņēmuma darbībā, kā arī biznesa aviācijā Latvijas un Baltijas mērogā.

Brauciena mērķis bija dibināt jaunus kontaktus ar sadarbības partneriem, satikt un piesaistīt jaunus partnerus, informēt esošos klientus un partnerus par jaunajiem pakalpojumiem, uzlabojumiem pasažieru apkalpošanas un tehniskajos servisos, uzņēmuma attīstības plāniem. Izstādes laikā partneriem tika piedāvāti pakalpojumi, kas saistīti ar uzņēmuma rīcībā esošo atbilstošu infrastruktūru gaisa kuģu uzgabāšanai un tehniskai apkalpošanai, kā arī privāta pasažieru termināļa pakalpojumus. Uzņēmuma pārstāvji aicināja esošos un potenciālos klientus, ierodoties Rīgā, izmantot ne tikai Capital Handling sniegto servisu Biznesa aviācijas terminālī, bet arī Capital Handling sadarbības partneru pakalpojumus tādās uzņēmējdarbības nozarēs kā nekustamie īpašumi, finanses, viesnīcas un restorāni, skaistumkopšana, auto industrija, sports un atpūta u.c.. Sarunas ar esošajiem un potenciālajiem klientiem notika gan Capital Handling stendā, gan partneru stendos. Capital Handling stendu apmeklēja daudz jaunu potenciālo klientu, lai personīgi iepazītos ar uzņēmuma pārstāvjiem, kā arī pārrunātu iespējamos savstarpējās sadarbības modeļus, iegūtu vairāk informācijas par jaunumiem un iespējām turpmākai savstarpējai sadarbībai.

Īsi pirms izstādes EBACE 2016, Capital Handling parakstīja līgumu ar franču kompāniju  "Steering Partners" par Capital Handling pakalpojumu virzīšanu Eiropas Savienības tirgū. " Steering Partners" īpašnieki, kas  ir nozares projesionāļi ar ilggadēju pieredzi tādās vadošajās biznesa aviācijas kompāniju grupās kā ExecuJet un TAG Aviation, novērtējot to, ka Capital Handling rīcībā ir mūsdienīga infrastruktūra un profesionāla komanda, saredz attīstības potenciālu  un klientu pieaugošu interesi ne tikai par Rīgas lidostu, bet Baltijas virzienā kopumā.

Capital Handling dalība šajā ārējā mārketinga aktivitātē veicinās uzņēmuma sniegto pakalpojumu noietu ārvalstīs, sekmīgi turpinās piesaisitīt jaunus ārvalstu partnerus, pārliecinot privātajiem lidojumiem uz Rīgu, nepieciešamajām gaisa kuģu tehniskajām apkopēm vai remontiem, kā arī stāvvietu pakalpojumiem, izmantot uzņēmuma piedāvāto servisu un pakalpojumus.

Izstāde EBACE 2016 bija lielisks veids, lai nostiprinātu Capital Handling vadošās Baltijas biznesa aviācijas tirgus līdera pozīcijas un uz klienta vajadzībām orientēta augstas kvalitātes servisa sniedzēja reputāciju Eiropas vadošo nozares profesionāļu vidū, vienlaicīgi informējot ievērojamu skaitu no tiem par uzņēmuma galvenajiem attīstības akcentiem uz infrastruktūras attīstīšanu Rīgas lidostas teritorijā privāto gaisa kuģu tehniskās apkalpošanas jomā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16438723sec.