Baltkrievijā paplašināts maksas ceļu tīkls

Ar šī gada novembri ir paplašināts maksas ceļu tīkls Baltkrievijā – sistēma BelToll iekļauti vēl divi ceļa posmi - 101 kilometra garumā. Paplašināšanās ir daļa no Baltkrievijas valdības ilgtermiņa programmas ceļu infrastruktūras uzlabošanai.

Jaunais maksas ceļu tīkla paplašināšanas posms paredz BelToll sistēmā iekļaut automašīnu ceļa M-5/E-217 virzienā Minska-Gomeļa posmu 82 km garumā, kā arī automašīnu ceļa P-23 virzienā Minska-Mikaševiči posmu 19 km garumā. Kopējais maksas ceļu garums Baltkrievijā sasniegs 1614 km.

"Maksas ceļu tīkla attīstīšana Baltkrievijā veicina modernas transporta infrastruktūras attīstīšanu valstī, sniedzot papildu finansējuma avotus tālākai infrastruktūras modernizācijai un apkalpošanai uz tranzīta potenciāla izmantošanas rēķina. Mums, kā BelToll sistēmas operatoram, īpaši svarīgi ir tas, ka mūsu uzņēmuma ieviestie risinājumi atbilst starptautiskiem standartiem un mūsdienu tehnoloģijām, tie nodrošina augstu maksas par ceļu izmantošanu iekasēšanas līmeni satiksmes dalībniekiem ērtā veidā",— norādīja Sergejs Burijs, uzņēmuma "Капш Телематик Сервисиз", kas ir BelToll sistēmas operators, sabiedrisko attiecību vadītājs.

Sistēma ir balstīta uz specializētas radio sakaru tehnoloģijas izmantošanu īsos attālumos, kas ļauj organizēt maksas ceļu izmantošanas apmaksas iekasēšanu Baltkrievijā uz daudzjoslu ceļiem bez transportlīdzekļu apstāšanās. Maksa par maksas ceļu izmantošanu tiek piemērota visiem transportlīdzekļiem, kas šķērso maksas ceļu posmus, izņemot automašīnas, kuru kopējā masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kas ir reģistrētas Eirāzijas ekonomiskās savienības valstīs.

BelToll elektroniskās sistēmas komerciālā izmantošana tika uzsākta 2013. gada 1. augustā. Sistēmas BelToll īpašnieks ir Baltkrievijas valsts uzņēmums "Белавтострада". Uz 2016. gada 1. oktobri sistēmā tika reģistrēti vairāk nekā 247 tūkstoši transportlīdzekļi, no kuriem gandrīz 140 tūkstoši ir reģistrēti ārvalstīs.

Kapsch TrafficCom ir inteliģento transporta sistēmu (ITS), kas ir paredzētas maksas ceļu apmaksas iekasēšanai, transporta piekļuves pilsētvidei regulēšanai un autostāvvietu risinājumu izstrādei, ceļu satiksmes un ceļu monitoringam, transportlīdzekļu elektroniskajai reģistrācijai, kā arī V2X sistēmu piegādātājs. Kapsch TrafficCom piedāvā pilnu viena izstrādātāja risinājumu klāstu saviem klientiem: no komponentēm un gataviem risinājumiem līdz sistēmu būvniecībai un ekspluatācijai. Kapsch TrafficCom galvenais uzņēmējdarbības virziens ir elektronisko satiksmes vadības un maksas ceļu apmaksas iekasēšanas sistēmu izstrāde, ieviešana un vadība.

Īstenojot projektus vairāk nekā 50 valstīs, Kapsch TrafficCom ir kļuvis par pasaulē atzītu inteliģento transporta sistēmu piegādātāju. Kapsch TrafficCom ir iekļauts Austrijas ģimenei piederošu augsto tehnoloģiju uzņēmumu grupā, kas ir dibināta 1892. gadā. Uzņēmumu grupas galvenā mītne atrodas Vīnē (Austrija). Grupas sastāvā ir iekļautas pārstāvniecības un meitas uzņēmumi 33 pasaules valstīs. Kopš 2007. gada uzņēmuma akcijas kotējas Vīnes fondu birža (KTCG). Uzņēmuma peļņa 2015./16. finanšu gadā sasniedza 526 miljonus eiro. Uzņēmums visā pasaulē nodarbina vairāk nekā 4600 darbiniekus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Kurshi Hotel & SPA
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16982794sec.