Čigānu dvēsele «Tabors» atgriežas Kongresu namā!

Jau ilgu gadu gājumā, noslēpumainā čigānu dvēsele iedvesmoja iztēles lieliskiem cilvēkiem un iedvesmoja tos, lai izveidotu lielus darbus. Tas ir atspoguļots literatūrā, glezniecībā, dzejā un, protams, mūzikā. Atgriešanās 20. decembrī 19:00.

Pasaules klasiskās mūzikas vēsturē zināmi daudzi piemēri, kad čigānu kultūra tieši vai netieši ietekmē veidošanos raksturu mūzikas žanru klasisko komponistu – klasiķu mūzikas skaņdarbu žanra un rakstura tapšanā. Čigānu māksla ir bagāta un daudzpusīga. Tā iepriecinās vairāk nekā vienu paaudzi ar šo fantastisko mūziku visā pasaulē.

Klasisķi - komponisti ar saviem nemirstīgajiem darbiem ir devuši nenovērtējamu ieguldījumu attīstībā un uzlabošanā un to iemūzīnājuši mākslas pasaules mūzikas vēsturē.


Čigānu šovs "Tabor atgriežas" - ir jauns, profesionāla līmeņa čigānu skatuves mākslas līmenis, pamatojoties uz režisūras, scenāriju attīstības plāniem, kora un instrumentālās kompozīcijām, mēģinājumiem un dardu ierakstu studijās.

Pamatā mums ir kultūras tradīcijas, ko apvieno slavenie čigānu kori, virtuozie ģitāristi, čigānu un krievu romanču dziedātāji – izpildītāji, čigānu Tabor tautasdziesmas, balstoties uz šodienas kultūras prioritātem, un ir balstīta uz modernām tehnoloģijam koncertu sagatavošanā un norisē!

Romu māksla ir bagāta un daudzpusīga. Tā iepriecinās vēl vairāk nekā vienu paaudzi šīs mūzikas īstos pazinējus visā pasaulē.

Romu šovs "Tabors atgriežas" - ir jauns, profesionāls romu izpildītājmākslas līmenis.

Koncertā būs viss - masveida tabora dejas, virtuoza "Čigānu dejas" (stepa dejas) izpilde, ar labāka Maskavas ģitārista un Andreja Čistjakova vijoles pavadījumu,

kā arī tradicionāla čigānu kora dziedāšana, krievu un čigānu romances romu folkloras zvaigžņu izpildījumā.

Producents, režisors - starptautisko konkursu romu mākslas festivālu laureāts Nikolajs Vasiļjevs.

Kopā ar Olgu Vasiļjevu - Eldara Rjazanova filmas "Cietsirdīgā romance" dalībnieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57617211sec.