Rozentāle, Strazdiņš un Ērglis vairo prieku!

Prieka nekad nevar būt par daudz, tādēļ dziedātāji Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis Ziemassvētku gaidīšanas laikā ir iesaistījušies akcijā “Vairot prieku” un aicina to darīt arī citiem!

Elza Rozentāle apdāvina pirmo smaidīgo pretimnācēju

Pašceptas, smaržīgas piparkūkas un biļetes uz Rīgas Ziemassvētku koncertu, kurā pati arī uzstājas, dziedātāja Elza Rozentāle nolēma dāvāt pirmajam smaidīgajam pretimnācējam. Liels bija Elzas pārsteigums, ka arī satiktās pretimnācējas dāvāja “prieku”. Noskaties video!

Jānis Strazdiņš jubilejā sveic skolotāju

Pasaulslavenās zviedru vokālās grupas “The Real Group” dziedātājs Jānis Strazdiņš pārsteidza savu bijušo Rīgas Doma kora skolas solo dziedāšanas skolotāju Anitu Šalhu. Mūziķis skolotājai uzdāvināja grupas jauno albumu “Elements” un arī ielūgumus uz Rīgas Ziemassvētku koncertu, kurā pats dziedās. Skaties video!

Andris Ērglis pārsteidz jauno talantu

Dziedātājs, profesionāls sitaminstrumentu speciālists un skolotājs Andris Ērglis pamatīgu pārsteigumu sagādāja savam jaunajam amata brālim Eduardam Paulam Muzikantam no Emīla Dārziņa Mūzikas vidusskolas. Mūziķis jauno talantu ne vien aicināja uz koncertu Ķīpsalā, bet arī uzdāvināja iegravētas bungu vālītes un nodemonstrēja  dažus profesijas “knifiņus” uz bungām!

Jau 25. un 26. decembrī visi trīs mākslinieki Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis dāvās Ziemassvētku prieku, dvēseliskumu un noslēpumu mūzikā ikvienam Rīgas Ziemassvētku koncerta klausītājam. Koncertu Ķīpsalā kuplinās arī Rīgas Doma meiteņu koris “Tiara”, vokālā grupa “Schola Cantorum Riga”, instrumentālā grupa un kamerorķestris. Diriģenti – Aira Birziņa un Rūdolfs Bērtiņš. Skaties video!

Vairo prieku arī tu! Seko akcijai “Facebook”, izmantojot mirkļbirku #vairotprieku

Koncertu sākums: 25. decembrī plkst. 17.00, 26. decembrī plkst. 14.00

Biļetes: “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā vai tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena: 12–30 EUR! Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: [email protected]. Ieeja koncertā no 6 gadu vecuma. Pērkot „Ģimenes biļeti” (4 līdz 8 personām) – 10 % atlaide.

Vairāk: www.bt1.lv/ziemassvetki

Sekojiet mums: www.facebook.com/rigasziemassvetkukoncerts 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15842319sec.