Radīta pirmā pašportretu siena Rīgā

Rīgā radīta pirmā publiski pieejamā selfie (pašportretu) siena, un tā atrodas modes un izklaides centra “Rīga Plaza” otrajā stāvā. Jaunā siena sniedz iespēju interesentiem izveidot pašportretu pie kāda no 19 dažādiem foniem. Katrs fons ir veltīts konkrētai tēmai, ļaujot apmeklētājiem nofotografēties ar eņģeļa spārniem, kosmosa tēmā, kopā ar delfīniem u.tml. Pateicoties selfie sienai, cilvēki var bez maksas izveidot interesantas un radošas fotogrāfijas, ko pēc tam ievietot savos sociālos tīklos vai izdrukāt un saglabāt fotoalbumā.

“Ņemot vērā straujo sociālo mediju izmantošanas pieaugumu, selfie sienas, studijas un pat muzeji pasaulē pēdējā laikā ir guvuši lielu popularitāti. Izveidotā siena sniedz jaunu pieredzi un iespējas pašportretu cienītājiem un satura veidotājiem. Esam gandarīti, ka varam saviem apmeklētājiem piedāvāt Rīgā vēl nebijušu izklaides iespēju, tādā veidā, iespējams, aizsākot jaunu tendenci visā Latvijā,” stāsta “Rīga Plaza” pārvaldnieka “Colliers” aktīvu pārvaldes direktore Irīna Toropova.

Pašportretu sienas foni ir krāšņi, krāsaini un daudzpusīgi – tie sniedz iespēju pozēt kosmosa, ēdiena vai optiskās ilūzijas tēmā, ar eņģeļa spārniem, zem ūdens kopā ar delfīniem, izmantot grafiti, kā arī citu stilu fonus. Vieta ir piemērota, lai izveidotu pašportretus vienatnē, kā arī uzņemtu jautras fotogrāfijas kopā ar draugiem. Pašportretu siena ir pieejama bez maksas ikvienam interesantam, un vienīgais nepieciešamais rīks rezultāta radīšanai ir personīgais viedtālrunis vai fotoaparāts.

“Rīga Plaza ir lieliska vieta, kur uzņemt Instagram cienīgus selfijus – 19 dažādās foto sienas ļaus ikvienam atrast sev vispiemērotāko fonu, pie kura radīt dažādas interesantas un atmiņā paliekošas bildes, tāpat arī jaunus piedzīvojumus ar draugiem,” stāsta sociālo tīklu satura veidotāja Karlīna Kramiņa.

Iepazīties vairāk ar to, kā izskatās jaunā siena var šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55567288sec.