Sensacionāli jaunumi aktīvā dzīvesveida cienītājiem izstādē «Outdoor Riga 2024»

Sensacionāli jaunumi aktīvā dzīvesveida cienītājiem izstādē «Outdoor Riga 2024»

Latvijā radīts kāpurķēdes elektromotocikls, piepūšamā buru švertlaiva, ekskluzīvas motorjahtas pirmizrāde, medību suņu parāde, tikšanās ar sporta meistaru motokrosā Jāni Kļaviņu un vēl daudz lielisku jaunumu jau šajā nedēļas nogalē – no 5. līdz 7. aprīlim – piedāvā izstāde “Outdoor Riga 2024” Ķīpsalā.

Apskati Latvijā radītu izgudrojumu!

Pirmizrādi izstādē “Moto & velo” piedzīvos Latvijā radīts sensacionāls izgudrojums – vissezonas visurgājējs, kas pilnībā mainīs līdzšinējo bezceļa mobilitātes pieredzi. Izstādes apmeklētāji varēs apskatīt pasaulē pirmā kāpurķēdes elektromotocikla “Unitrack” mēroga konceptmodeli, kas pilnā krāšņumā dienasgaismu ieraudzīs tikai nākamgad. “ORUGA” prezentētais “Unitrack” ir novatorisks apvidus transportlīdzeklis, kas apvieno motocikla manevrētspēju ar kāpurķēžu transportlīdzekļiem raksturīgo veiktspēju. Tas ir paredzēts gan piedzīvojumu meklētājiem brīvā dabā, gan profesionāļiem, kuriem nepieciešams uzticams un veikls visurgājējs.

Iepazīsti jaunumu burātājiem – piepūšamu buru švertlaivu!

Burāt ir aizraujoši! Cilvēku vēlme burāt un apgūt burāšanas prasmes visā pasaulē pieaug. Latvijā ir daudz ezeru, upju un ūdenskrātuvju, kuru zilgmi aizvien nerotā buru žilbinošais mirdzums. Ja tevi vilina ūdeņi un brīvības sajūta, bet nezini, kā, ar ko sākt un kur burāt, tad izstādē “Baltic Boat Show” noteikti apmeklē “BurāT.lv” stendu – tur atradīsi lielisku padomdevēju! Starp visām buru švertlaivām un katamarāniem pirmizrādi Latvijā piedzīvos “Tiwal 3” piepūšamā buru švertlaiva.

Uzzini daudz noderīga par motoceļošanu!

Vai motoceļošanas entuziasti var iedomāties savu aktīvo dzīvesveidu bez uzticama, ceļos un neceļos izturīga dzelzs rumaka?! Visiem motoceļotājiem būs unikāla iespēja 5. aprīlī no plkst. 17.00 līdz plkst. 18.00 un 6. aprīlī no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.00 “Triumph” stendā izstādē “Moto & velo” satikt sporta meistaru motokrosā Jāni Kļaviņu. Viņš demonstrēs ceļojuma motociklu “Triumph Tiger 1200 Rally Pro” un iepazīstinās ar “Modern Nomad” ceļojuma un nakšņošanas ekipējumu, to lietojumu un nepieciešamību ekstrēmā braucienā. Satiec Jāni Kļaviņu, uzdot interesējošus jautājumus un saņem noderīgus padomus!

Klausies dzīvnieku pievilināšanas stāstus un seko medību suņu parādei!

Vai esi dzirdējis, kā bauro brieži un kā “sarunājas” citi meža zvēri un putni? Svētdien, 7. aprīlī, nāc uz Atvērto skatuvi, kur plkst. 13.00 aizraujoši par dzīvnieku pievilināšanu stāstīts un demonstrēs dāmu mednieču klubs “Lady Hunt”, Latvijas Staltbriežu piebaurotāju klubs sadarbībā ar žurnālu “Medības”. Savukārt, ja interesē viss par medību suņiem – šķirnēm, to īpašībām un lietojumu medībām, – seko līdzi medību suņu parādei un paraugdemonstrējumiem, kas notiks sestdien, 6. aprīlī, plkst 12.00.

Apmeklē ekskluzīvas motorjahtas pirmizrādi!

Ķīpsalā pirmizrādi piedzīvos “Pegazus Boats Latvia” 2024. gada kolekcijas ekskluzīva motorjahta “Pegazus 30HT CC” ar unikālu dizainu un funkcionalitāti, kas paredzēta gan īsiem, gan garākiem ceļojumiem. “CC” (Captains Club) versija ir pilnībā aprīkota, lietošanai gatava motorjahta ar dzinējiem, navigācijas sistēmu, autopilotu, autonomo apsildi, audiosistēmu, manevru dzinēju laivas priekšgalā un daudz ko citu. “Pegazus 30HT CC” šādā izpildījumā ir pieejama tikai vienā krāsojumā – pelēks klājs un tumši pelēks korpuss ar melniem nerūsējošā tērauda elementiem. Specifikācija ar īpašo, atmiņā paliekošo krāsojumu un tieši Latvijas apstākļiem veidoto komplektāciju pārsteigs izstādes apmeklētājus un kaitinās konkurentus.

Izbrauc ar moto simulatoru!

Vai var iemācīties braukt ar motociklu, nebraucot ar motociklu? Atbilde ir “jā”! “Moto Trainer” simulators ir radīts ar nolūku iemācīties motociklu braukšanas pamatprincipus trasē un salīdzināt savas spējas ar sportistu ierakstiem telemetrijā. Lai ļautos kaislību pilnam braucienam ar supermotociklu un izjustu pilnā apjomā trases līkumu burvību, apmeklē “Ducati Rīga” stendu.

Piemeklē sev visatbilstošāko tūrisma un sporta apģērbu un aksesuārus!

Apģērbus, apavus un piederumus medniekiem, makšķerniekiem un aktīviem cilvēkiem izstādē piedāvās ”Amber Outdoor”. Plašu sporta un aktīvās atpūtas preču klāstu prezentēs arī “Sportland”. Pirmo reizi izstādē “Outdoor Riga” būs iespējams aplūkot un iegādāties arī “Decathlon” sporta un aktīvās atpūtas preces. “Decathlon Latvija” stendā būs apskatāma automašīnas jumta telts, pārgājienu inventārs, medību un makšķerēšanas preces un ekipējums ūdenssporta veidu praktizēšanai.

Viss aktīvai atpūtai izstādē “Outdoor Riga”

No 5. līdz 7. aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde “Outdoor Riga 2024”, kas piedāvās sadaļas “Moto & velo”, “Medības un makšķerēšana”, “Baltic Boat Show” plašam interesentu lokam. Ikviens – piedzīvojumu meklētājs, dabas entuziasts vai aktīvās atpūtas cienītājs – izstādē atradīs ko noderīgu. Vairāk: www.OutdoorRiga.com
www.facebook.com/OutdoorRiga
www.instagram.com/outdoor_riga

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59242201sec.