Kalnciema ielas kvartālā notiks jau otrās Mākslas medības

19.03.2011 Pavasara tirdziņa laikā no 11:00 - 16:00 Kalnciema ielā 35 notiks jau otrās «Mākslas medības».

Kalnciema kvartālā šī gada 5. martā sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju aizsākās «Mākslas medības» – studentu darbu izstāde un pārdošana. Pirmajā reizē pasākums guva plašu apmeklētāju atsaucību un pie saviem jaunajiem saimniekiem devās 10 mākslas darbi. Vislielāko interesi vīriešu vidū radīja Ilonas Abiļevas Spānijas rodeo buļļu tēma, simpātiskam bullīša galvaskausam ar rozēm bija pat vairāki iekarsuši pretendenti. Adrianas Vīgneres miniatūras elektro krāsās izvēlējās jaunieši.

Latvijas mākslas akadēmijas ārlietu un izstāžu daļas vadītāja un docente Elīna Ģibiete uzskata, ka 5. martā ar Latvijas Mākslas akadēmiju uzsāktā sadarbības izstāde - tirdziņš vainagojusies panākumiem – «Mākslas medības» bijušas visai aktīvas, radot veselīgu sacensības garu jaunajos autoros, tāpēc ar prieku turpināsim papildināt «medību teritoriju» Kalnciema kvartālā.

Studentu aktivitāte ir stipri pieaugusi un nu visa Vīnu veikala zāle ir pilna ar jauniem darbiem. Kopumā pieejamas vairāk kā 200 gleznas un grafikas. Lai veicinātu darbu pieejamību, esam aicinājuši studentus pieturēties pie demokrātiskākām cenām un tāpēc daudz darbu ir cenu grupā līdz 100Ls, lētākie darbi pieejami par 13-20Ls. Kopumā izstādē pārstāvēti 42 autori, kuri studē Mākslas akadēmijā sākot no otrā kursa līdz pat doktorantūrai.

Izstāde apskatāma arī ikdienā Vīnu veikala zālē (darbdienās 16:00 - 22:00, sestdienās 12:00 - 22:00 Kalnciema ielā 35).

«Mākslas medības» ir Kalnciema ielas kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas kopējas sadarbības projekts, jauno talantu popularizēšanas platforma un mākslas darbu pieejamības nodrošināšana plašam interesentu lokam. Projekts darbojas kā atbalsts mākslas studentiem.

Kalnciema ielas kvartāls ir Rīgas pilsētas daļa Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā – viens no Rīgas koka arhitektūras «trim vaļiem», vārti no lidostas uz Rīgu. Ar regulārajiem un atraktīvajiem tirdziņiem, mūzikas pasākumiem un vīnu veikalu kvartāls pulcina gan lielus, gan mazus jau vairāku gadu garumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Dome Hotel
,


Estravel Latvia
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53438401sec.