Ar Imantdienu ieskaņas koncertu atklās Origo Summer Stage 2011

2011.gada 2. jūnijā plkst. 17:00, atklājot vasaras kultūras programmu, Origo Summer Stage 2011 piedāvā nebijuši iespēju bez maksas Rīgas centrā - t/c Origo laukumā pie Centrālās dzelzceļa stacijas - piedalīties Imantdienu ieskandināšanas koncertā ar populārākajām Imanta Kalniņa dziesmām un to izpildītājiem. Origo Summer Stage uzsāk otro darbības gadu, sveicot 70 gadu jubilejā vienu no latviešu tautā mīlētākajiem komponistiem - Imantu Kalniņu.

Visas vasaras garumā nedēļas nogales ieskaņas pēcpusdienās Origo Summer Stage piedāvās kvalitatīvās mūzikas pasākumus. Jau šo piektdien, 3.jūnijā uzstāsies jazz, swing, latino un boogie woogie izpildītāji - «Eric Key Band» un «Classic Jazz Band». Savukārt brīvdabas foto galerijā visu jūniju baudiet dizainera Valda Majevska un Saulkrastu vidusskolas audzēkņa Martina Ozoliņa uzņemtās fotogrāfijas no 2010.gada X Latvijas skolu  jaunatnes dziesmu un deju svētkiem.

Vasaras festivālu sezonas atklāšanas koncertā ar tautā mīlētākajām Imanta Kalniņa dziesmām skatītājus priecēs grupa «Autobuss debesīs» un I.Kalniņa muzikālais atklājums - leģendārā rokgrupa «Turaidas Roze» ar mūžam jauno Olgu Rajecku un Uģi Rozi. Tikai Origo Summer Stage varēsiet gūt ekskluzīvu ieskatu I.Kalniņa 70. gadu rokoperas «Ej, jūs tur» jaunajā iestudējumā ar šarmanto aktrisi Ditu Lūriņu un vienu no Latvijas daudzsološākajām jaunajām dziedātājām Paulu Dukuri. Savukārt koncertu atklās Latvijas Radio un Televīzijas Jauno izpildītāju konkursa «Jaunās Zvaigznes» laureāti.

«Pagājušajā sezonā Origo Summer Stage guva necerēti lielu pilsētas iedzīvotāju un viesu atsaucību, tādēļ jau otro gadu pašā Rīgas centrā - demokrātiskā vidē - rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvāsim plašu kultūras programmu. Tik tuvu un demokrātiski, kā vēl nekad, dāvāsim iespēju piedalīties Latvijas nozīmīgākajos vasaras pasākumos un festivālos», skaidro Aleksandrs Ņemirovskis t/c Origo vadītājs.

Grupas «Autobuss debesīs»  solists un komponista I.Kalniņa dēls Marts Kristians Kalniņš: «Imanta Kalniņa 70. dzimšanas diena tiek svinēta plaši. Esam ļoti gandarīti, ka šogad mums ir iespēja uzstāties un nest Imanta Kalniņa dziesmas tautai arī pašā Rīgas centrā – «Origo» laukumā. Tas attiecas ne vien uz mani un grupu «Autobuss debesīs», bet, cik zinu,  visiem I. Kalniņa mūzikas izpildītājiem, kas piedalīsies šajā pasākumā - sastāvs būs ļoti līdzīgs tam, kādu redzēsiet pēc mēneša 2. jūlijā Cēsu Pils parka estrādē Imantdienās, bet programma - pilnīgi atšķirīga. Aicinām visus nākt un klausīties, dziedāt līdzi un kopā gatavoties Imantdienām, jo tādas - jubilejas Imantdienas - būs tikai vienreiz.»


Imantdienu ieskaņas koncerta programma 2.jūnijā:

Plkst. 17:00 -  konkursa «Jaunās Zvaigznes» laureātu uzstāšanās

Plkst. 18:00 – grupa «Turaidas Roze»

Plkst. 18:50 – rokoperas «Ej, jūs tur» fragmenti Ditas Lūriņas un Paulas Dukures izpildījumā

Plkst. 19:50 – grupa «Autobuss debesīs»

3.jūnija programma:

Plkst. 14:00 – 18:00 «Eric Key Band» ar swing, latino un boogie woogie

Plkst. 18:00 – 20:00 «Classic Jazz Band» ar džeza mūziku


Origo Summer Stage Stacijas laukumā visas vasaras garumā būs iespējams sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu. Iejusties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, piektdienu vakaros ļaus dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumi, savukārt 450 m² plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiks izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87443113sec.