Aicina radošās norises smilšu skulptūru parkā «Magic Sand Riga»

Norises radošajā smilšu skulptūru parkā „Magic Sand Riga” no 28. jūlija līdz 5. augustam

Ceturtdien, 28. jūlijā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana, mozaīkas mandalas likšana.

· No plkst. 20.00 - Salsa un citas dejas smiltīs. Salsa, vasara, smiltis un ūdens ir lietas, kas lieliski saskan kopā un tās visas ceturtdien būs atrodamas „Magic Sand Riga” parkā. Salsu dejos tās pratēji, kas ierādīs deju soļus arī ikvienam iesācējam. Ieejas maksa – 3 Ls. Pasākuma apmeklētājiem par īpašu cenu būs pieejamas biļetes Latvijas salsas un latino festivālam šogad.

Piektdien, 29. jūlijā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana.

Sestdien, 30. jūlijā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana, mozaīkas mandalas likšana.
  • Visu dienu „Tašķisma māksla” – parafrāze par glezniecības novirzienu tašismu. Tašisms (no frančutache– traips) kā gleznieciskā izteiksme radās 50. gados Francijā, par gleznu tipiskāko elementu pārvēršot bezformīgus krāsu traipus. Arī mēs mēģināsim tašķīties jeb apgūt tašisma tehniku.

Svētdien, 31. jūlijā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana.
  • No plkst. 12.00 līdz 19.00 darbojas „Nezinīša izpētes stacija”, kas ir domāta mazajiem parka apmeklētājiem. Tās ir gan rotaļas, spēles un atrakcijas, gan iespēja katram bērnam individuāli pārbaudīt savas spējas Nezinīša un viņa draugu izgudrotajos pārbaudījumos. Šajā nedēļā Nezinītis ar draugu palīdzību nolēmis izpētīt dabu, jeb to, kas mums katru dienu atrodas līdzās - Daugavu, pie kā dzīvojam, putnus, kuros klausāmies, un dzīvniekus, kurus redzam. Bet Nezinītis nebūtu Nezinītis, ja pat pašas nopietnākās tēmas izpēti nepārvērstu jautra spēlē. Vai zināji, ka blusa spēj aizlekt 350 reižu lielāku attālumu par savu ķermeņa garumu un to, ka ziloņi ir vienīgie dzīvnieki, kas savukārt neprot lēkt? Nāc, uzzini un mēģini pārspēt!

Pirmdien, 1. augustā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, akmeņu apgleznošana.

Otrdien, 2. augustā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, akmeņu apgleznošana.
  • No plkst. 21.00 kino vakars ar režisoru Dzintaru Dreibergu. Tiks demonstrēta viņa 2009.gadā veidotā dokumentālā filma „Padoties aizliegts”, kas guva plašu rezonansi Latvijas mediju telpā. „Padoties aizliegts” ir dramatisks stāsts vairāk nekā 20 gadu garumā par tēvu Aivaru Ritenieku, kurš apņēmies izaudzināt dēlus – olimpiešus, un šai ceļā viņam jāizcīna gana daudz cīņu – ar sporta korupciju, birokrātiju, skauģiem un nelabvēļiem, pagātnes rēgiem un pašam ar sevi.

Trešdien, 3. augustā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana, vēja zvanu darināšana.
  • No plkst. 19.00 seminārs “Atraisi savu radošumu un inovatora garu jaunām iespējām!”. Semināru vada ekonomiste Vita Brakovska, MBA. V. Brakovskai ir liela pieredze darbā ar tehnoloģisku ideju ieviešanu, radošas domāšanas un uzņēmējdarbības veicinošu apmācību izstrādi un vadīšanu, inovāciju atbalsta instrumentu izstrādi un ieviešanu, kā arī finansējuma piesaisti inovatīvām idejām to agrīnā attīstības stadijā. Runāsim par inovācijām – kā iepazīt savus iekšējos resursus un izmantot tos konkurētspējīgu biznesa ideju izstrādei jeb citiem vārdiem kā labu ideju pārvērst komerciālā veiksmē.

Ceturtdien, 4. augustā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana, foto rāmīšu veidošana mozaīkas tehnikā.

· No plkst. 20.00 - Salsa un citas dejas smiltīs. Salsa, vasara, smiltis un ūdens ir lietas, kas lieliski saskan kopā un tās visas ceturtdien būs atrodamas „Magic Sand Riga” parkā. Salsu dejos tās pratēji, kas ierādīs deju soļus arī ikvienam iesācējam. Ieejas maksa – 3ls. Pasākuma apmeklētājiem par īpašu cenu būs pieejamas biļetes Latvijas salsas un latino festivālam šogad.

Piektdien, 5. augustā

  • Visu dienu darbojas radošās meistardarbnīcas – smilšu skulptūru veidošana, krāsaino smilšu māksla pudelēs, ziepju vārīšana, akmeņu apgleznošana, mozaīku glezniņu veidošana.

Izvērsta informācija pieejama „Magic Sand Riga” mājas lapā www.magicsand.lv.

Kā pie mums nokļūt

- Kuģītis KMK no Bastejkalna pieturas. Kuģītis atiet katru dienu ik pēc 20 - 25 minūtēm. Par vēlmi apstāties "Magic Sand Riga" pieturā pirms brauciena lūdzam informēt kapteini.

- Kuģītis Misisipi no pieturas pie Akmens tilta (Vecrīgas pusē). Izbrauc katru dienu plkst. 18.30. Iepriekš lūgums sazināties pa telefonu 27810000

- Sabiedriskais transports: tramvajs nr. 2, 4, 5, 10 līdz pieturai "Valguma iela" (tā var atbraukt gan no centra, gan Pārdaugavas puses); autobusi nr. 3, 4, 4z, 7, 8, 21, 22, 25, 35, 38, 39, 43, 55, trolejbuss nr. 9 līdz pieturai "Kuģu iela" (gan no centra, gan Pārdaugavas). Pēc tam 2 minūtes kājām, "Magic Sand Riga" atrodas starp Daugavu un viesnīcu Radisson.

- Braucot ar personīgo auto, mašīnu bez maksas var atstāt Kuģu ielā, aiz viesnīcas Radisson, vai arī par Ls 2,50 diennaktī viesnīcas Radisson stāvvietā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43968797sec.