Kalnciema kvartāla tirdziņā 15. oktobrī noslēgsies veloblendera akcija

Atvadoties no vasaras, 15. oktobrī Kalnciema kvartāla tirdziņā pēdējo reizi šajā sezonā ikviens varēs uzmīt sev veselīgu kokteili ar metālmākslinieka Edgara Spridzāna un Electrolux radīto veloblenderi. Ierīces bildes var apskatīties šeit - http://ej.uz/Veloblenderis_foto, savukārt pārliecināties, kā tā darbojas, var, apskatoties video sižetu http://ej.uz/Veloblenderis_videosizets.

Veloblenderis ir ierīce, kurā blenderis ir tieši savienots ar riteņa aizmugurējo ratu. Griežoties, rats iedarbina blendera mehānismu, kā rezultātā ir iespējams pagatavot kokteiļus bez elektroenerģijas patēriņa. Ierīce ar aprīkota ar spidometru, uz tās var mīties gan uz vietas, gan braucot.

Electrolux eksperti ir pārliecinājušies, ka katrā ikdienas solī varam ne tikai ietaupīt dabas resursus, bet arī samazināt ikmēneša izdevumus par elektrību, gāzi un ūdeni. Salīdzinot mūsdienu mājsaimniecības ierīces ar to priekštecēm pirms 15 gadiem, enerģijas patēriņš tagad ir par 30% mazāks. Radot veloblenderi, vēlamies, lai iedzīvotāji aizdomājas par šiem jautājumiem,” stāsta Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

Metālmākslinieks Edgars Spridzāns ir zīmola Ratt radītājs. E. Spridzāns gan izstrādā elegantus dizaina velosipēdus un aksesuārus, kā arī nestandarta risinājumus par un ap velo.

Veloblendera pirmais izmēģinājums notika 24.augustā Fazenda Bazāra pagalmā, kur savus kokteiļu uzmija multimākslinieks Kaspars Bindemanis, Dailes teātra aktieri Artūrs Dīcis un Mārtiņš Počs, kā arī operdziedātāja Evita Zālīte. Plašāk par atklāšanas pasākumu – šeit.

Vēlāk veloblenderi varēja izmēģināt Baltajā naktī 10. septembrī, Zinātnieku naktī 23. septembrī, biedrības Homo Ecos organizētajā akcijā Uzlādē pasauli! 24.septembrī, kā arī tirdziņos Kalnciema kvartālā, sākot ar 1.septembri. Sestdien, 15. oktobrī, uz Kalnciemu ir aicināti visi interesenti, lai pēdējo reizi šajā sezonā uzmītu sev garšīgu kokteili ar Electrolux veloblenderi.

Uzziņai:

Electrolux ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi – darbavietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, plītis, kondicionieri un mazā sadzīves tehnika, piemēram, putekļu sūcēji, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEG, Eureka un Frigidaire. 2010. gadā Electrolux ieņēmumi bija 106 miljardi SEK un uzņēmumā strādāja 52 000 darbinieku. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet http://newsroom.electrolux.com/lv/.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47884011sec.