AS Laima festivālā Staro Rīga ikvienu aicinās radīt muzikālu skaņdarbu

Straujiem soļiem tuvojas gaismas festivāls Staro Rīga, kas notiks no 17. līdz 20. novembrim. Arī AS Laima piedalās šajā pasākumā un aicina ikvienu doties uz pašu Vecrīgas sirdi pie Pulvertorņa, lai, pieskaroties Laima zīmei, radītu unikālu mūzikas skaņdarbu.

Laima Staro Rīga gaismas festivālā piedalīsies jau trešo gadu. Līdzdalība šajā pasākumā mūsu uzņēmumam ir kļuvusi par tradīciju, un tā liek mums meklēt inovatīvus risinājumus. Šogad projekta centrā ir jaunā Laima zīme, kurai pieskaroties ikviens varēs radīt unikālu mūzikas skaņdarbu. Tā būs iespēja interaktīvi mijiedarboties ar gaismas objektiem, kas izvietoti dažādās vietās pilsētvidē. Laima vēlas ikvienam dot iespēju veidot savu muzikālo stāstu par Latviju, mīlestību un Laimu,” stāsta Dace Kokina, AS Laima mārketinga vadītāja.

Šā gada AS Laima Staro Rīga objekts ir mākslas, augsto tehnoloģiju un cilvēka intelekta apvienojums. Līdzīgi kā Rīga, arī šis mākslasdarbs nekad nebūs gatavs, jo taps nemitīgi visu festivāla laiku, un tā radīšanā vistiešākajā veidā varēs piedalīties ikviens festivāla apmeklētājs.

Laimas objektā pie Pulvertorņa no 17. līdz 20.novembrim laika posmā no plkst. 18:00 līdz 23:00 ikviens varēs paust savas jūtas žestos, kuri pārvērtīsies mūzikā. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja radīt skaņas ar rokām, attālināti pieskaroties uz milzīgā ekrāna projicētajiem Laima zīmes elementiem. Katram no šiem elementiem būs sava skaņa, tādēļ ik kustība radīs jaunus un jaunus akordus.

Laima zīmē ir iestrādāti trīs tik vienkārši un nozīmīgi vārdi – Latvija, Mīlestība, Laima. Jāatzīmē, ka jaunā zīme ir radīta kā dāvana Latvijai tās valsts svētkos un kā pateicība Latvijas iedzīvotājiem par dāvāto mīlestību un izteikto atbalstu. Īpašo Laima zīmi radījis zīmju pētnieks Modris Tenisons.

Laima zīmes trīs maģiskie vārdi ir ierakstīti Nīcas jostas etnogrāfiskā ornamenta rakstā. Tādā veidā ir iegūts vizuālais simbols ar dziļi personisku saturu, kas nav tikai rotājums, bet arī informācija,” atzīmē zīmju pētnieks M. Tenisons.

Nepalaidiet garām iespēju radīt savu himnu Latvijai, Laimai un mīlestībai!

Par A/s „Laima”

Šobrīd A/S „Laima” ir lielākais šokolādes un saldumu ražotājs Baltijā, kurā šokolādes ražošana joprojām tiek veikta pēc klasiskās pilnā cikla ražošanas metodes, ko 1870. gadā ieviesa fabrikas dibinātājs Teodors Rigerts. AS Laima ir NP Foods grupas uzņēmums. Produkciju eksportē uz 25 pasaules valstīm.

AS Laima lielākais īpašnieks ir Latvijas uzņēmējiem piederošā AS Nordic Partners, kura iegādājusies 51% kapitāldaļu starptautiskajā Nordic Partners Limited holdingā. Nordic Partners un tam piederošo uzņēmumu lielākais akcionārs ir Daumants Vītols - viens no pirmajiem vērienīgā holdinga dibinātājiem, kurš ilgstoši strādājis un vadījis arī vairākus holdinga pārtikas un nekustamā īpašuma uzņēmumus.
Papildu informācijai:

Kristīne Tjarve

Sabiedrisko attiecību konsultante

Tālr. 67844405, 29296617

e-pasts: [email protected]

http://www.laima.lv/

http://twitter.com/LaimaSaldumi

http://www.draugiem.lv/laima/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70845318sec.