Rīgā valdīs īsta «Lauvu karaliste»

No 18. novembra līdz 16.decembrim. Starptautiska cirka programma “Lauvu karaliste”

No 18.novembra Rīgas Cirks piedāvā nebijušu cirka programmu “Lauvu karaliste”, ar izcilākajiem Eiropas un Krievijas cirka māksliniekiem un neparastākajiem dzīvniekiem.

Programmas zvaigzne - Ukraiņu cirka mākslinieks Vlads Gončarovs! Uz Rīgu viņš atvedis 10 lauvas. Divi no tiem ir pilnīgi balti. Vlads Gončarovs ir neparasts dresētājs, jo ir atradis īsto pieeju šiem plēsīgajiem dzīvniekiem, priekšnesumam piešķirot šokējošu vieglumu. Perfekta sapratne ar dzīvniekiem stepa ritmos.

Jau pēc viesizrādēm Rīgā, 2012. gada janvārī lauvu atrakcija dosies uz pasaulē lielāko cirka forumu - 36. Montekarlo starptautisko cirka festivālu! Vlads Gončarovs ir saņēmis personīgu ielūgumu no Montekarlo cirka festivāla prezidenta Ursa Pilza. Šāds ielūgums norāda uz to, ka mākslinieks ir viens no iespējamajiem festivāla uzvarētajiem.

Tieši Rīgas Cirks veic mākslinieka unikālās turnejas loģistiku , administrējot sarežģīto atrakcijas ceļu uz Montekarlo un tālāk uz Ņikuļina Cirku Krievijā.

Jaunajā programmā piedalās arī dzīvnieku dresētāju duetu Oksana un Viktors, kuri skatītājiem parādīs šobrīd arī Latvijā modē nākušos degunlācīšus. Rīgas Cirkā būs skatāma priekšnesuma pirmizrāde!

No Karību jūras Galapagu salām atceļojuši milzu papagaiļi - košās un krāsainās aras, jautrie un kustīgie kakadū un, kā arī dīvainais,dekoratīvais putns tukāns! Volodimirs Gorodetskis- īsts papagaiļu guru ,rāda absolūti unikālas šo putnu iespējas.

Vēl viena pasaules pirmizrāde Rīgas Cirkā! Lidojošie akrobāti RUBAN nodod skatītāju vērtējumam savu jaunāko priekšnesumu uz milzu šūpolēm. Maskaviešu numurs ir tapis Rīgas Cirkā. Pēc Rīgas viesizrādēm akrobātu kolektīvs dosies garā izrāžu turnejā uz Holandi.

Bet tie nebūt nav visi brīnumi, kas gaidāmi Rīgas Cirka programmā “Lauvu karaliste”. Nāciet, mēs Jūs vienmēr gaidām, lai dāvatu prieku lieliem un maziem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.725106sec.