Kolekcionāru tirdziņš Kalnciema kvartālā

18. februārī 11.00-17.00 Kalnciema kvartālā pirmo reizi notiks kolekcionāru tirdziņš. Paralēli zemnieku un amatnieku produkcijai būs apskatāmi un iegādājami dažādi kolekciju priekšmeti un antīkas lietas. Kā piemēram, konfekšu „Gotiņa” 1074 etiķešu kolekcija (Latvijas gotiņas, īpašās gotiņas, kas ir dažādu uzņēmumu īpaši pasūtītas etiķetes ar logo, kā arī ārzemju gotiņu konfekšu etiķetes). Kolekcionārs, kurš pats radījis dizainu vairākiem tūkstošiem vimpeļu (dažādi sporta veidi, kultūras pasākumi, ģimenes klubi utt.), Kalnciema kvartāla apmeklētājiem ne tikai atklās tehnikas noslēpumus vimpeļu radīšanas procesā, bet arī pirmo reizi plašākai sabiedrībai parādīs pašu zīmētos kino aktieru (Latvija, Krievija, Francija) portretus ar oriģināliem autogrāfiem. Piemēram, Sofijas Lorēnas portretu ar viņas pašas autogrāfu. Būs apskatāmas bijušo PSRS republiku alus etiķetes (~57000 dažādu veidu), kā arī Latvijas alus kausi un glāzes - apmēram 125 dažādi eksemplāri. Padomju laika sporta nozīmīšu kolekcija, kalendārīši, sērkociņu kastītes, numismātika. Kā arī dažādas antīkas lietas – vecie radio aprāti, sienas pulksteņi, čemodāni, dažādi 20. gadsimta misiņa svečturi un citas lietas.

Vēl ir iespējams pieteikties dalībai rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālruni 26255148.

Pagalmā darbosies zvēru karuselis, būs pieejami karstie ziemas dzērieni, savukārt Rihards Frīdenbergs Kalniņš no Eco Catering Vīnu veikalā piedāvās kādu jaunu neparasti gardu maltīti.

Plkst. 12.00 notiks Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas audzēkņu koncerts. Savu sniegumu demonstrēs dažādu klašu un specialitāšu audzēkņi. Uzstāsies gan pavisam mazi mākslinieki, gan jau zināmu koncertpieredzi guvuši jaunie izpildītāji. Dzirdēsiet dažādu laikmetu un stilu mūziku – sākot no baroka, līdz pat mūsdienīgiem ritmiem. Būs pārstāvēti gandrīz visi orķestra partitūras instrumenti, gan solo izpildījumā, gan dažādos ansambļu sastāvos. Muzikāli pārsteigumi garantēti! Koncerts notiek ar Rīgas Domes atbalstu.

25. februārī plkst. 19.00 notiks nākamais cikla koncerts „Krievu romances”, kur būs iespējams dzirdēt klasiskās krievu romances & romances no krievu kinofilmām. Koncertā piedalās Evita Zālīte (balss) un Ivars Hermanis (ģitāra).

Savukārt no 3. līdz 31. martam jau otro reizi norisināsies mākslas studentu darbu izstāde-pārdošana „Mākslas medības". Tas ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas kopējas sadarbības projekts jauno talantupopularizēšanai un mākslas darbu pieejamības nodrošināšanai plašam interesentu lokam.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.91836691sec.