Origo Summer Stage skanēs pasaulē populāri džeza skaņdarbi

Piektdien, 8.jūnijā Origo Stacijas laukumā ikgadējā vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage” ietvaros uzstāsies F.G & Jazz quintet.

F.G & Jazz quintet uzstāsies jau no pulksten 15:00 līdz pat 19:00. Pēc tam divas stundas pie Origo mūzikas ritmos kustēties liks DJ JAZZ, kurš mūziku „Origo Summer Stage” ietvaros spēlēs ceturtdienās visas vasaras garumā.

"Grupas sastāvā F.G & Jazz quintet darbojas pieredzējuši mūziķi, kas ir muzicējuši un turpina sadarboties ar tādām Latvijā slavenām grupām un izpildītājiem kā Igo, Pits Andersons, Fomins un Kleins, The Hobos, Arnis Mednis, Los Amigos u.c. Grupas repertuārs ir visai plašs un daudzveidīgs – „Origo Summer Stage” ietvaros izpildīsim populārus skaņdarbus angļu valodā," stāsta grupas producents Valērijs Iņutins.

Kultūras aktivitāšu centrs „Origo Summer Stage” kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus – Imantdienas, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Summertime – aicina Inese Galante, Jaunais Vilnis. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, ceturtdienu un piektdienu vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties dažādu DJ Jazz Master spēlētajiem mūzikas ritmiem vai dažādu jazz & blues, kā arī rock`n`roll izpildītāju priekšnesumiem. Savukārt 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes, atspoguļojot Latvijas nozīmīgākajos svētkos un ikdienā tvertos mirkļus. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16385102sec.