Čili Pica svin jau 15 gadus

Šogad viens no senākajiem un lielākajiem picēriju tīkliem Latvijā un Lietuvā — Čili Pica — svin 15 gadu jubileju.

Jubilejas ietvaros 27. septembrī Čili Pica patīkami pārsteidza Rīgas iedzīvotājus dažādās negaidītās vietās. Čili Pica kopā ar aktieri Rihardu Leperu  un saukli ''Paēdis cilvēks – laimīgs cilvēks!'' viesojās radiostacijās, savukārt Rīgas improvizācijas teātra aktieri Valdis Sils un Jānis Rozenvalds devās pie Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes nodaļas studentiem un piedalījās Rīgas skolēnu Domes kopsapulcē, tādā veidā uzrunājot jauno paaudzi un aicinot uz pozitīvismu un domām par to, kā mūsu dzīvi padarīt labāku.

Drosme uzdrīkstēties piemīt picēriju tīklam Čili Pica ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, jo tur jubilejas svinību ietvaros noticis vēl nebijis eksperiments. Ar speciālu balonu divu stundu ilgā kosmosa ceļojumā tikusi nosūtīta lietuviešu klientu izvēlētā Havaju pica, tādējādi uzstādot rekordu par augstāko objektu, kas ticis nosūtīts kosmosā no Lietuvas.

''Šo daudzo gadu laikā esam attīstījušies pareizajā virzienā un spējam apmierināt visdažādāko klientu vēlmes — pie mums pusdieno ofisa darbinieki, svētkus atzīmē ģimenes ar bērniem, kā arī satiekas un atpūšas jaunieši. Visvairāk pārstāvētā grupa, kas apmeklē mūsu picērijas, ir jaunieši — skolēni un studenti. Tāpēc šodienas aktivitātes ir mūsu uzmanības apliecinājums viņiem. Lai arī Latvijas nākotne ietu pareizajā virzienā, ir nepieciešami spēcīgi profesionāļi ikvienā jomā. Lai būtu izcili, ir daudz un cītīgi jāmācās. Bet, lai labi mācītos, ir jābūt labi paēdušam, jo tikai paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks,'' paskaidro SIA Čilija Pizza mārketinga direktors Artūrs Skadmans.

Patlaban Latvijā darbojas jau 16 picērijas Čili Pica, nodrošinot darbu 450 cilvēkiem, savukārt Lietuvā darbojas 41 picērija, turklāt abās valstīs pārstāvēti arī 23 franšīzes restorāni. Klientiem tiek piedāvāti ne tikai uz vietas gatavoti ēdieni restorānos Čili Pica, bet arī picu un citu ēdienu piegāde uz mājām vai darba vietu. Latvijā ar zīmolu Čili Pica darbojas arī 9 franšīzes picērijas.

Vairāk informācijas www.e-pica.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Liepājas reģiona TIB
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.749439sec.