Rīgas Cirkā būs skatāmas pēdējās cirka programmas "Zvaigžņu lietus" izrādes

Šajā nedēļas nogalē, 2012. gada 9., 10. un 11. novembrī, Rīgas Cirkā būs skatāmas pēdējās piecas starptautiskās cirka programmas "Zvaigžņu lietus" izrādes. Šīs programmas ietvaros skatītājiem bija iespēja vērot daudzus aizraujošus priekšnesumus ar apmācītiem dzīvniekiem: lielajiem plēsīgajiem kaķiem - pumām, leopardu un melno panteru, kuri uzstājās bez krātiņa, Tibetas terjerus un īstas Alpu kazas, Vācu mākslinieku "Igen" vadībā, graciozos Krievu vēja suņus, kā arī pulku mazu, amizantu sesku. Paralēli priekšnesumiem ar dzīvniekiem programmā bija redzami arī akrobāti, kuri leca līdz pat cirka kupolam, gaisa vingrotāja uz vertikālās virves, virtuozs ekvilibrists uz monocikla un, protams, klauns. Pēdējās programmas "Zvaigžņu lietus" izrādes ir iespēja redzēt 9. novembrī pulksten 18:00, 10. un 11. novembrī pulksten 13:00 un 14:00.

"Par šo programmu no skatītājiem esam saņēmuši ļoti daudzus atzinīgus vārdus. Tā ir piesātināta ar dažādām dzīvnieku atrakcijām, kas Rīgas Cirka skatītājiem patīk vislabāk. Spriežot pēc ovācijām zālēm var spriest, ka skatītājiem vislabāk šajā programmā patika Dmitrija un Natālijas Kuzņecovu priekšnesums "Riska impērija", kurā mākslinieki uzdrošinās manēžā strādāt bez krātiņa, mesties kūleņos ar melno panteru un pacelties augstu kupola debesīs ar pumu. Vētrainus aplausus izpelnījās arī akrobātu priekšnesums uz atsperlaipām, kā arī klauna Averjuškina priekšnesums ar seskiem. Mums ir patiess prieks, ka skatītāji atzinīgi novērtē mūsu darbu," informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Jau no 16. novembra Rīgas Cirkā būs skatāma programma "Gigantiskie Indijas ziloņi". Pirmo reizi Rīgas Cirkā būs redzama Eiropā lielāko Indijas ziloņu atrakcija Joy Gӓrtner vadībā, kā arī citi aizraujoši pārsteigumi.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.cirks.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Rija Domus Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14811897sec.