"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

2012. gada 9., 10. un 11. novembrī RPAS "Rīgas Centrāltirgus" Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā visu trīs dienu laikā Amatnieku un mājražotāju tirdziņā Centrāltirgus Nēģu ielas laukumā un Vidzemes tirgus atklātajā laukumā varēs iegādāties Latvijas lauku labumus, dažādas pārtikas un rūpniecības preces, kā arī amatnieku izstrādājumus. "Gardo dienu Centrāltirgū" ietvaros Centrāltirgus Gaļas, Zivju un Piena paviljonos notiks dažādas degustācijas un pavāru paraugdemonstrējumi.

Pasākuma galvenais mērķis ir pievērst rīdzinieku un pilsētas viesu uzmanību Centrāltirgū pieejamās svaigās produkcijas izmantošanai virtuvē dažādos veidos un iepazīties ar dažādu tirgotāju plašo piedāvājumu, nobaudot to ražoto produkciju.

Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs: "Mūsu uzticīgie pircēji jau sen zina, ka Centrāltirgū pirms dažnedažādu gardumu iegādes ir iespējams tos nogaršot. Ar "Gardajām dienām Centrāltirgū" vēlamies iesākt jaunu tradīciju, kuras ietvaros rīdzinieki un pilsētas viesi var nodegustēt plašo pārtikas produktu klāstu pie centīgākajiem tirgotājiem, kurus varēs atpazīt pēc īpašās gardo dienu uzlīmes tirdzniecības vietā. Novēlu, lai katrai saimniecei gardu maltīšu pagatavošana sāktos ar Centrāltirgu.  Gaidām ciemos uz lielāko degustāciju pilsētā Mārtiņdienas svētku laikā 9. un 10. novembrī".

Piektdien un sestdien Centrāltirgus Gaļas, Piena, Sakņu un Zivju paviljonos visas dienas garumā pie labākajiem tirgotājiem būs iespējams degustēt lieliskākos gardumus gandrīz no visas pasaules. Tirgotājus pircēji varēs atpazīt pēc īpašām "Gardo dienu Centrāltirgū" uzlīmēm.

Savu meistarklasi pasākuma "Gardās dienas Centrāltirgū" ietvaros sestdien, 10. novembrī plkst. 10:00 Gaļas paviljonā sāks pavārs un improvizācijas teātra aktieris Arvis Zēmanis, kurš stundas garumā apmeklētājiem atklās noslēpumus par gaļu un marinādēm.  Saldāku ēdienu kārotāji aicināti no 10:30-12:30 nogaršot konditores Annas Bīrmanes pagatavotos plācenīšus un pankūkas Piena paviljonā. Savukārt, plkst. 12:00 Pavārs Kārlis Mugins dalīsies ar pavārmākslas gudrībām jūras velšu ēdienu pagatavošanā Zivju paviljonā. Aizraujošā pasākuma laikā būs  iespēja degustēt pavāru pagatavotos gardumus un saņemt to receptes. Līdztekus pavāru aktivitātēm tirgus pircēji varēs iepazīties ar dažādu uzņēmumu plašo piedāvājumu, nobaudot to tirgoto produkciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93977499sec.