Pirmoreiz festivālā "Erots 2013" notiks starptautisks club dance konkurss

Pirmoreiz vienlaikus 5 valstīs – Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā un Vācijā – tiek organizēts vērienīgs club dance konkurss "Club Dance Queen & Club Dance King 2013", kurā aicināti piedalīties puiši un meitenes vecumā no 18 līdz 28 gadiem. Konkursa fināls notiks 2013. gada 23. februārī gada "karstākajā" pasākumā – festivālā Erots 2013 Ķīpsalas hallē.

Festivāls Erots februārī atzīmēs savu 15. jubileju, tāpēc šajā gadā festivāla organizatori parūpējušies, lai erotikas cienītāji brīvā atmosfērā var baudīt gan īpaši krāšņu šovprogrammu, gan arī sekot līdzi ugunīgiem deju priekšnesumiem pavisam jauna, starptautiska deju konkursa finālā.

Konkursā aicināti piedalīties puiši un meitenes no 18 līdz 28 gadiem, kuri vēlas demonstrēt savas club dance deju prasmes. Dalību konkursā var pieteikt divās kategorijās: profesionāli dejotāji un dejotāji iesācēji. Gaidīts ir ikviens dejotājs, kurš klubu mūzikas pavadījumā vēlas demonstrēt savu dejas prasmi, stilu, seksualitāti un plastiku. Konkursa mērķis ir atklāt jaunus club dance stila dejotājus, izcelt talantīgākos, kā arī sekmēt pieredzes apmaiņu un sadarbību ar izklaides industrijas pārstāvjiem.  

"Aicinām pieteikties gan deju skolu un klubu pārstāvjus, gan club dance stila dejotājus iesācējus, kas šīs deju prasmes apguvuši pašmācības ceļā, jo tā ir lieliska iespēja iegūt ne tikai titulus un balvas, demonstrēt savas prasmes plašai publikai un kļūt pamanītam, bet arī iespēja prezentēt sevi un savu deju skolu starptautiskā mērogā," stāsta SIA Tessika īpašniece Irīna Kurpniece.

Konkurss noritēs trīs posmos un būs atklāts publisks pasākums:

• reģionālās atlases kārtas notiks no šī gada decembra līdz 2013. gada februārim Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā un Vācijā;
• reģionālie fināli – 2013. gada janvārī un februārī Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā un Vācijā;
• fināli – 2013. gada 22. februārī Latvijas dejotāju fināls un 23. februārī starptautiskais fināls festivālā „Erots” Ķīpsalas hallē, Rīgā, Latvijā.

Konkursa finālā katrā kategorijā tiks noteikti 2 uzvarētāji – puisis un meitene, kas iegūs titulus Club Dance Queen un Club Dance King (profesionāli dejotāji) un Club Dance Princess un Club Dance Prince (iesācēji) un saņems vērtīgas balvas – ceļojumus un naudas balvas. Konkursa dalībnieku dejotprasmi vērtēs starptautiska žūrija – deju skolu pasniedzēji, horeogrāfi un klubu pārstāvji no Latvijas un ārzemēm. Pasākumā ieeja no 18 gadu vecuma!

Lai pieteiktos deju konkursam, aizpildiet reģistrācijas anketu konkursa mājaslapā www.clubdance.lv

Vairāk informācijas interneta vietnē www.bt1.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43554902sec.