Rīgā sāks darboties publiskās slidotavas un slēpošanas trases

Pirmdien, 2012. gada 17.decembrī, pulksten 17.00 pie Bērnu un jauniešu centra "Laimīte" (Sarkandaugavas iela 24), reģionālajā sporta centra teritorijā ar atraktīvu, sportisku pasākumu, Ziemassvētku vecīša un pasaku varoņu piedalīšanos, atklās pirmo darbīgā ledus slidotavu.

Slidotavas atklāšanas pasākumā dalībniekiem uz ledus kopā ar pasaku varoņiem būs iespēja sacensties sportiskās stafetēs, tikties ar Ziemassvētku vecīti, kā arī kopīgi baudīt siltu tēju. Reģionālajā sporta centrā līdz ar slidotavas atklāšanu, pieejama būs arī 300 metru gara slēpošanas trase un inventāra, tajā skaitā slēpju, zābaku, slidu un ragaviņu noma. Turpmāk laikā, kad slidotavu izmantos sporta pulciņu nodarbībām, tā nebūs pieejama publiskai lietošanai, taču pēc nodarbībām, pēcpusdienās un vakaros, tā būs pieejama ikvienam interesentam.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja ceturtdien, 13. decembrī, nolēma piešķirt Ls 3300 latu no finanšu līdzekļu rezerves sporta un kultūras pasākumu atbalstam. 28. decembrī "Laimītē" notiks ziemas sporta diena un līdz pat 29. decembrim risināsies "Sētas hokeja turnīrs".

17. decembrī slidotavu atklās arī pie Pļavnieku ģimnāzijas (A. Saharova iela 24). Nākošajā nedēļā slidotavas sāks darboties arī citos Rīgas mikrorajonos. 22. decembrī slidotavu atklās pie Anniņmuižas vidusskolas (Kleistu iela 14), pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes ielā 5c) un Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā (Uzvaras bulvārī 15). Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, kā katru gadu, ikvienam būs pieejama arī slēpošanas trase un inventāra nomas punkts.

Slidotavas un slēpošanas trases izveidotas Rīgas domes finansiālu atbalstu.

Šogad Rīgā, Mežaparkā aktīvās atpūtas cienītājiem būs pieejams arī "Rīgas sniega parks", kurā gan lieli, gan mazi varēs izmantot kalnu slēpošanas un snovborda trasi, slidotavu, distance slēpošanas, kā arī kameršļūkšanas trasi un inventāra nomu. Parku plānots atklāt 22.decembrī.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
Latvija 7 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Avis
,


Dome Hotel
,


Novatours
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.55099297sec.