Uz trešo Latvijas Pikošanās čempionātu Mežaparkā varēs aizbraukt ar jauno tramvaju

Uz trešo Latvijas Pikošanās čempionātu, kas sestdien, 2013. gada 19. janvārī, notiks Mežaparka atrakciju un atpūtas kompleksā "Rīgas Sniega parks", varēs aizbraukt ar Rīgas jaunāko un garāko tramvaju, brauciens tajā būs bez maksas.

"Aktīvs dzīvesveids palīdz cilvēkiem saglabāt veselību, vairo enerģiju, tāpēc Rīgas dome atbalsta šāda veida pasākumus. Prieks, ka Mežaparks ir kļuvis par vietu, kur cilvēki var atpūsties un lietderīgi pavadīt laiku gan vasarā, gan ziemā," saka Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Trešo Latvijas Pikošanās čempionātu rīko "Actimel". Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādās ziemas sporta aktivitātēs, kā arī kopā ar Lauri Reiniku iemācīties ziemas neoficiālo himnu "Piko, piko vēl" un tās īpašos deju soļus. "Actimel" Pikošanās čempionāts notiks, sagaidot Pasaules Sniega dienu, kas ir 20. janvārī.

Sestdien pirmais tramvaja reiss uz Pikošanās čempionātu  izbrauks no pieturvietas "Stacijas laukums" pulksten 10:30, dienas gaitā būs vēl daži reisi.

Pēc pasākuma pēdējais tramvaja reiss no pieturvietas "Mežaparks" (pie Zoodārza) izbrauks pulksten 16:00. Garais tramvajs kursēs kā ekspresis, tas neapstāsies pieturvietās, bet tikai galapunktos. Jaunais zemās grīdas tramvajs "Škoda 15T1" ir 41 metru garš, tam ir četras sekcijas un maksimālais pasažieru vietu skaits ir 432 cilvēkiem.

Pikošanās čempionāta organizatori norāda, ka piedalīšanās visās aktivitātes būs bez maksas. Disciplīnās varēs startēt individuāli vai grupās – tās veidotas dažāda vecuma un interešu cilvēkiem. Tā kā sinoptiķu prognozes liecina, ka vidējā temperatūra sestdien varētu būt mīnus 13 grādi, organizatori aicina cilvēkus ģērbties atbilstoši laika apstākļiem. Pasākumā vietā būs arī nodrošināta iespēja baudīt siltu tēju.

Čempionāta atklāšana plānota pulksten 12:00, bet reģistrācija uz vietas 19. janvārī, sākot no pulksten 11:00. Dalībnieki laipni aicināti reģistrēties arī iepriekš interneta vietnē: "Actimel" oficiālajā lapā portālā Draugiem.lv (draugiem.lv/actimel).

Trešo Latvijas Pikošanās čempionātu atbalsta arī Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas Meži" apsaimniekotais kultūras un atpūtas parks "Mežaparks".

Vairāk informācijas interneta vietnē www.riga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58083797sec.