Hotel Garden Palace pārtrauks darbību uz nezināmu laiku reiderisma skandāla seku dēļ

2013. gada 1. februārī četrzvaigžņu viesnīca Hotel Garden Palace pārtrauks savu darbību, jo pašreizējai viesnīcas operētājkompānijai SIA Garden Palace ir beidzies viesnīcas apsaimniekošanas līgums un tas netiks pagarināts. Viesnīcas ēkas īpašniekiem ir tapis zināms, ka operētājkompānija vairs nenodrošina tādu servisu, kādu prasa četrzvaigžņu viesnīcas statuss, un tas rada būtisku kaitējumu ne vien viesnīcas tēlam, bet arī tās klientiem un viesnīcas mantai. Tādēļ ēkas īpašnieki vērš Latvijas iedzīvotāju, sadarbības partneru un tūristu uzmanību – viesnīcas operators nedrīkstēja un turpmāk nedrīkstēs pieņemt viesnīcas rezervācijas pēc 31. janvāra, jo operatoram nav nekādu tiesību izmantot ēku turpmākai viesnīcas pakalpojumu sniegšanai.

Viesnīcas Hotel Garden Palace ēkas īpašnieku SIA 966 Freecom pārstāvis, zvērināts advokāts Aigars Laizāns, informē, ka viesnīcas ēkas īpašnieki kopš decembra vidus rūpīgi sekoja līdzi notikumiem, kas saistās ar viesnīcas operētājkompānijas SIA Garden Palace darbību, jo šī kompānija vienlaicīgi apsaimniekoja arī viesnīcu Royal Square Hotel & Suites Vecrīgā, kas, kā zināms no publiski plaši izskanējušās informācijas, ir cietusi no reiderisma.

"Ēkas īpašnieki neuzskata par iespējamu turpmāku sadarbību ar operētājkompāniju, jo ēkas īpašnieka pārstāvjiem ir liegta pieeja īpašumam – viesnīcai Hotel Garden Palace, kas ir kardināli pretēja rīcība līdzšinējiem sadarbības principiem. Ņemot vērā to, ka SIA Garden Palace, iespējams, ir iegūta noziedzīgā ceļā, ir atbrīvota lielākā daļa darbinieku, kas līdz šim rūpējās par viesnīcas vārda popularizēšanu un veiksmīgu darbību, kā arī jauno vadītāju nevēlēšanos konstruktīvi risināt sadarbības jautājumus, kas grauj viesnīcas reputāciju, par ko ir ziņojuši gan klienti, gan sadarbības partneri, diemžēl ēkas īpašniekiem ir nācies pieņemt vienīgo pareizo risinājumu šajā situācijā – nepagarināt apsaimniekošanas līgumu. To mums nav lūgusi pagarināt arī operētājkompānija. Skumji, bet tas ir fakts, ka šī reiderisma sekas ir radījušas būtiskus zaudējumus arī šīs viesnīcas īpašniekiem, kā arī neērtības klientiem un tūrisma biznesam Rīgā," atzīmē A. Laizāns.

966 Freecom atvainojas visiem Hotel Garden Palace sadarbības partneriem un klientiem par to, ka viesnīcai nākas uz laiku pārtraukt savu darbību no ēkas īpašniekiem neatkarīgu iemeslu dēļ. Šobrīd viesnīcas ēkas īpašnieki iegulda maksimālas pūles jaunas operētājkompānijas vai citu risinājumu meklējumos, lai varētu veiksmīgi turpināt viesnīcas darbu.

Balstoties uz nomas līgumā noteikto, 31. janvārī esošajai viesnīcas operētājkompānijai SIA Garden Palace ir jāpārtrauc jebkāda darbība viesnīcas ēkā, kā arī jānodod tai uzticētā manta un iekārtas SIA 966 Freecom.

Hotel Garden Palace īpašnieki paļaujas uz viesnīcas operatora godaprātu, cerot, ka klienti un sadarbības partneri netika un netiks maldināti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75840497sec.