Par ko sūdzas viesi viesnīcās Rīgā

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā ieskatu sūdzībās, ko izteikuši viesi no visas pasaules, viesojoties viesnīcās Latvijā.

Viesnīcas viesu sūdzības tika apkopotas, izmantojot naktsmītņu rezervēšanas vietni Booking.com, tika nejauši izvēlētas divdesmit viesnīcas Rīgā un apkopotas populārākās un neparastākās viesu sūdzības.

Viesi, kuriem ļoti iespējams viens no svarīgajiem viesnīcas pakalpojumiem ir ēdināšana, sūdzas par dārgām kafijām, slēgtiem bāriem Lieldienu laikā, par tuvumā neesošiem lielveikaliem un restorānu īso darbalaiku.

Viesi, kuri vēl nav atradinājušies no neveselīgā ieraduma smēķēšanas, sūdzas par pārāk lieliem sodiem par smēķēšanu istabā, turpretī nesmēķētāji sūdzas par nakšņošanu nesmēķētāju numuros, kuros jūtama dūmu smaka.

Biznesa klienti un tie, kuriem arī atrodoties ceļojumā ir svarīgs interneta ātrums viesnīcā, sūdzas par pārāk lēnu interneta ātrumu.

Kāds vīrietis no Latvijas brīdina citus, rakstot, ka konkrētās viesnīcas TV programmu sarakstā nav iekļauts TV3 kanāls, līdz ar to – "koru karus" nevarēs skatīties.

Komforta cienītāji sūdzas par neērtiem un pārāk mīkstiem spilveniem, sliktu ventilāciju un netīrību.

Kādas viesnīcas viesis juties kā "laupītāju nometnē", jo viesnīcas cenas neesot atbildušas kvalitātei.

Viesi, kuri uz viesnīcām nokļuvuši ar automašīnu, sūdzas par dārgām autostāvvietām. Turpretī viesi, kuri izmanto taksometru pakalpojumus, sūdzas par taksometru firmu, ko piedāvā viesnīca.

Apskatot viesu sūdzības Booking.com, Travelnews.lv novēroja, ka vairums gadījumos viesnīcu viesu vidū nav vienprātības – apmierinātība ar viesnīcu atkarīga no katra konkrētā viesa un viņa vēlmēm.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Kaļķu vārti
,


Ventspils TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53290105sec.