Biznesa augstskola Turība atzīmē 20 gadu dzimšanas dienu

Šogad Biznesa augstskola Turība svin divdesmito dzimšanas dienu. Lai šajā nozīmīgajā brīdī pateiktos ikvienam, kas bijis līdzās gan ikdienā, gan svētkos, augstskola sarūpējusi dāvanas mācībspēkiem, darbiniekiem, partneriem, absolventiem un studentiem.

"Biznesa augstskola Turība divdesmit gadu laikā kļuvusi par vienu no lielākajām privātajām augstskolām Latvijā. Šodien mēs lepojamies ar daudzām sasniegtām virsotnēm - modernu un sakārtotu studiju vidi, profesionāliem pasniedzējiem un praktiskām lekcijām, darba tirgū konkurētspējīgiem absolventiem, starptautisku atzinību un perspektīvi domājošiem studentiem no Latvijas un 26 ārvalstīm.

Lai svētku sajūtu un prieku par kopīgi sasniegto radītu ikvienam, kurš ir mums noticējis, bijis un būs kopā ar mums, esam sarūpējuši dāvanas un patīkamus pārsteigumus gan mācībspēkiem, darbiniekiem un partneriem, gan absolventiem un studentiem," stāsta Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis.

Piektdien, 5. jūlijā, Biznesa augstskola Turība divdesmit gadu jubileju pieteiks ar krāšņu dzimšanas dienas pasākumu Turībai20. Pasākums norisināsies augstskolas teritorijā, Graudu ielā 68, Rīgā, un uz svinībām ieradīsies darbinieki, mācībspēki, partneri un draugi, pulcējot gandrīz 1000 viesu. Pasākums tikai ar ielūgumiem.

Svinīgā daļa notiks augstskolas konferenču zālē plkst.18.00, savukārt saviesīgā daļa plkst.19.00 Biznesa augstskolas Turība teritorijā, kas būs pārvērsta par īstiem dārza svētkiem. Vakara gaitā dzimšanas dienas viesus priecēs klasiskās mūzikas priekšnesumi gan vokālā, gan instrumentālā izpildījumā, džeza mūzikas ritmi, Latvijā populāru dziedātāju balsis un citi krāšņi pārsteigumi.

Šogad augstskola jau paguvusi pārsteigt sabiedrību ar jaunu vizuālo identitāti – logo, kurš attēlots kā ķīmiskais elements - Tu -, šādi akcentējot, ka arī biznesā, lai gūtu panākumus, nepieciešama "pareizā ķīmija", kuras vissvarīgākais elements esi Tu pats.

Šogad padomāts arī par studiju procesa pilnveidošanu – darbību uzsācis jauna koncepta mācību Biznesa inkubators. Paplašinātais un modernizētais Biznesa inkubators ir vieta, kur studenti, augstskolas darbinieki un absolventi var reģistrēt savus uzņēmumus, attīstīt uzņēmējdarbību un piedalīties pieredzes apmaiņas pasākumos. Tāpat Turības Biznesa inkubatorā no šī gada piedāvā praktiskās studijas, kur četru gadu garumā studenti attīsta savu uzņēmējdarbību, izmantojot Biznesa inkubatora atbalstu. Praktiskajās studijās obligāta prasība studentam ir dibināt savu kompāniju. Studiju būtība ir sava uzņēmuma attīstīšana pieredzējušu biznesa treneru vadībā, paralēli apgūstot biznesa vadībai nepieciešamo teorētisko bāzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47908616sec.