Izstādē Balttour 2014 dāvanas saņems katrs Nikos Travel klients

Straujiem soļiem tuvojas izstāde - gadatirgus Balttour 2014, kas no 7. līdz 9. februārim vienkopus pulcēs gan dalībniekus, gan apmeklētājus. Kādus pārsteigumus izstādes apmeklētajiem būs sagādājis ceļojumu aģentūras Nikos Travel kolektīvs, jautājām uzņēmuma īpašniecei Jeļenai Serebrjakovai.

Balttour 2014 laikā Nikos Travel prezentēs pašu izstrādātos ceļojumus, piemēram, braucienu uz Pasaules čempionātu hokejā Baltkrievijā no 13. līdz 20. maijam. "Esam sagatavojuši piedāvājumu braucienam uz Minsku, kur norisināsies Pasaules čemionāts hokejā. Jau šobrīd šis brauciens ir ļoti pieprasīts, jo cena par to ir vien 350 eiro. Cenā ir iekļauts gan brauciens komfortablā autobusā, gan grupas vadītāja pakalpojumi, gan sešas naktis viesnīcā, gan biļetes uz četrām spēlēm," informē Nikos Travel īpašniece. Savukārt jau februārī notiks Venēcijas karnevāls, kur aicināti doties visi, kuri vēlās pašu acīm redzēt krāšņo notikumu. Arī brauciens uz Venēciju paredzēts ar autobusu, bet tiem, kuri vēlās doties ceļojumā ar lidmašīnu, Jeļena Serebrjakova iesaka doties uz Stambulu Turcijā.

Balttour 2014 apmeklētājiem, kuri iegādāsies kādu no minētajiem ceļojumiem vai citu no piedāvātajiem, vēl viens ceļojums būs kā dāvana. "Jebkurš izstādes apmeklētājs, kurš Nikos Travel stendā iegādāsies ceļojumu, pieteiksies gidu kursiem vai darbam ārzemēs, dāvanā saņems vienas dienas ceļojumu. Papildus dāvināsim arī klienta karti uz Cremona Spa, kuru apmeklējot būs iespēja saņem līdz pat 50 procentu atlaidi pakalpojumiem."

Savukārt trešajā izstādes dienā notiks izloze, kurā būs iespēja laimēt spa rituālu divām personām no Cremona Spa. Izlozē piedalīsies visi, kuri pie Nikos Travel būs iegādājušies ceļojumu, pieteikušies gidu kursiem vai prakseidarbam ārzemēs un aizpildījuši loterijas anketu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.nikostravel.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57642698sec.